• Trotse medewerkers van De Goede Buur

    M.Boelen

Originele kerstschaal maken bij De Goede Buur

24-11-2017, 15:00 | Lezersnieuws | M. Boelen

Dit jaar organiseert werk,- en leerbedrijf De Goede Buur voor het eerst een workshop kerstschaal maken. Deze opvallende en decoratieve schalen maken zij al jaren zelf en zijn te koop in de winkel in de Arendstraat. Begeleidster Jacqueline verteld: " Ieder jaar vragen onze klanten of we schalen kunnen maken in de kleuren die zij op dat moment mooi vinden. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en wensen. Dit jaar dachten onze medewerkers, waarom laten we de klanten niet hun eigen schaal maken? Zo kunnen ze deze helemaal naar eigen smaak samenstellen en vormgeven."

Bij De Goede Buur werken mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij vinden het belangrijk om onderdeel uit te maken van de maatschappij en wensen daarbij niet aan de zijlijn te staan. Deze workshop is een uitgelezen kans voor hen om te laten zien wat zij kunnen en om bij te dragen aan de gezelligheid en unieke sfeer waar De Goede Buur om bekend staat.

Zaterdag 16 en 23 december kunt u vrij inlopen van 10:00 tot 15:00u om zelf uw kerstschaal te maken. Locatie: De Goede Buur, Arendstraat 5b Badhoevedorp. € 17.50 pp inclusief koffie en onze beroemde appeltaart.