• Corine Gerrits-Tibboel voor winkelpand Outlet Store

    Irene van der Riet

Outlet Store aan de Kruisweg

10-11-2016, 14:30 | Lezersnieuws | Irene van der Riet

Dit weekend opent Paolo Salotto haar tijdelijke Outlet Store in Hoofddorp Centrum. Een winkel met een veelzijdig assortiment en met merken als Hugo Boss, Ted Baker, Van Lier, Odlo, Gabor en Calvin Klein. Corine Gerrits-Tibboel, eigenaresse van Cordoet, is ingehuurd als bedrijfsleidster.

Roots op Schiphol

Paolo Salotto beheert drie winkels op Schiphol Plaza: een schoenenwinkel, een kofferzaak en een outdoor shop. Met roots op Schiphol en het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, is Hoofddorp voor Paolo Salotto een logische locatie voor de Outlet Store. Corine: "Het magazijn in Nieuw-Vennep staat bomvol met actie-artikelen, speciaal gereserveerd voor de Outlet Store. We verkopen geen oude troep in de tijdelijke winkel aan de Kruisweg. Het zijn echt mooie producten, van bijzonder goede kwaliteit."

Voor ieder wat wils

Het assortiment is samengesteld uit alle drie de winkels op Schiphol Plaza. Te denken valt aan producten als: dames- en herenschoenen, herenoverhemden, dames- en herenpolo's, herenbroeken, running, outdoor & skikleding, tassen, riemen, mutsen, sjaals en koffers. Corine: "De uitgebreide collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen. Er is keuze genoeg voor iedereen!"

Een bekende in Hoofddorp

Corine is een bekende in Hoofddorp. Ze woont er al sinds haar kindertijd en kent de locatie goed. Doordat ze in de lokale horeca heeft gewerkt, kent ze veel mensen en kennen veel mensen haar. Corine: "Ik kan niet wachten tot ik al mijn bekenden in de winkel kan ontvangen. Ik heb er heel veel zin in!"

De tijdelijke Outlet Store is 4 dagen per week geopend, van donderdag tot en met zondag. Het adres is Kruisweg 658.