• Zuurdesem broodje met huisgemaakte humus, kaas van Wees en groenten uit eigen kas

    onbekend

Parkcafé Groen heeft het lekkerste broodje van Nederland

17-11-2017, 10:50 | Lezersnieuws | Petra Duffels

Parkcafé groen, gevestigd op Park 20|20 in Hoofddorp, heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland gewonnen. De jury was vooral te spreken over de combinatie van smaken, de huisgemaakte humus en het feit dat de groenten uit eigen kas komen.

Het winnende broodje is volgens de jury een 'sensorische smaaksensatie'. Chef-kok Rogér: "De basis is een broodje van zuurdesembrood belegd met zelfgemaakte humus, met daarin kikkererwten, groentebouillon, knoflook, limoen, olijfolie en tahini, die wordt belegd met de kaas van Wees en de gegrilde groenten - bospeen, asperges en paprika - uit de eigen kas.

Het Parkcafé is onderdeel van bedrijfscateraar VITAM en is volledig ontwikkeld volgens de Cradle tot Cradle gedachte. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie en worden de toiletten doorgespoeld met regenwater. In het paviljoen wordt biologisch gekookt en worden veel lokale producten gebruikt o.a. uit de eigen kas op Park20|20. Parkcafé is niet alleen een restaurant, maar ook een bijzondere evenementen locatie. Zo kunt u hier dagelijks terecht voor een kop koffie, gezonde lunch of diner, een workshop, vergadering of ander maatwerkevent.

VITAM, bedrijfscateraar van o.a. VGZ, Belastingdienst, SPACES, AMC, I-Dock, Pels Rijcken past naadloos in het gedachtegoed van Park 20|20 door met hun eigentijdse missie 'mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl' aandacht te geven aan de thema's gezond, duurzaam en hospitality.

VITAM levert F&B Services op maat, ontwikkelt en exploiteert Hospitality concepten in heel Nederland en maakt onderdeel uit van de JHB Group.

Wilt u het kantoor niet hoeven te verlaten voor dit beste Broodje van Nederland ?

Neem dan contact op met bedrijfscateraar VITAM om de mogelijkheden te bespreken.

VITAM BV

www.vitam.nl

Petra Duffels

Eekelhof 58 . 5482 WH . Schijndel

T 073 544 21 27 . M 06 45 02 41 01

E petra.duffels@vitam.nl