• Piet Schouten

    Piet Schouten

Piet Schouten vervangt tijdelijk Els Berk als raadslid.

29-12-2016, 18:30 | Lezersnieuws | GroenLinks Haarlemmermeer

Vanaf medio januari 2017 zal Piet Schouten voor een periode van 4 maanden als raadslid voor de fractie GroenLinks in de gemeenteraad van Haarlemmermeer zitting nemen.

Hij vervangt tijdelijk Els Berk die in verband met een revalidatietraject voor deze periode bijzonder verlof moet nemen. 'We zullen Els haar inzet en haar enorme kennis op de dossiers dus even moeten missen, maar we verkeren in de goede omstandigheden dat Piet haar taken tijdelijk kan waarnemen. We wensen Els van harte een voorspoedig herstel toe', aldus Nicole Mulder, fractievoorzitter GroenLinks Haarlemmermeer.

Piet Schouten is zeer actief binnen GroenLinks, draait al ruim twee en een half jaar met volle inzet als fractie assistent met de fractie mee en is volledig ingewerkt. Hij zal onder meer woordvoerder zijn op de dossiers Veiligheid en Wonen.

Tot Els Berk weer terugkeert in de raad zal de fractie GroenLinks Haarlemmermeer worden vertegenwoordigd door de gemeenteraadsleden Nicole Mulder, Maaike Ballieux en Piet Schouten.

Zie ook GroenlinksHaarlemmermeer.nl