Programmeur voor het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer gezocht!

03-03-2016, 15:50 | Lezersnieuws | Marjo Frankhuizen

Het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer bestaat uit een enthousiaste club vrijwilligers, ondersteunt door een sociaal werker van MeerWaarde (coördinator), die aantrekkelijke culturele voorstellingen verzorgt voor senioren in de Haarlemmermeer. Het Zondagmiddagpodium brengt al ruim 15 jaar een gevarieerd programma, waarbij de werkgroep programmering een grote rol speelt. Onderdeel van deze werkgroep is de programmeur die zorgt voor de ongeveer 7 voorstellingen per jaar in het genre cabaret/kleinkunst/musical.

(Er zijn in het totaal 4 programmeurs met ieder een eigen genre).

We zoeken een sociaal iemand, die makkelijk contact maakt en affiniteit heeft met de doelgroep van het Zondagmiddagpodium en met het genre cabaret, kleinkunst en musical.

Tot het takenpakket van de vrijwilliger behoort: Artiesten beluisteren en beoordelen, contact leggen (meestal telefonisch) met artiesten om optreden te regelen, gevarieerd aanbod binnen het eigen genre samenstellen, teksten en foto's voor programmaboekje verzamelen, gastheer/gastvrouw zijn bij enkele optredens, overleg met de overige werkgroep leden.