• Kantoor Rabobank

    Rabobank

Rabobank kantoor aan de Hoofdweg in Hoofddorp opent haar vernieuwde deuren

17-07-2018, 11:39 | Lezersnieuws | Marjon

Een vernieuwd kantoor op de vertrouwde locatie. Vanaf maandag 23 juli bent u weer van harte welkom in het prachtig verbouwde, eigentijdse kantoor van de Rabobank aan de Hoofdweg 706 in Hoofddorp. Vernieuwd maar ook met respect voor het hergebruik van diverse materialen.  Zo is er bijvoorbeeld meubilair van collega-Rabobanken hergebruikt. Bureaustoelen uit Haarlem, stoelen uit Amsterdam en kasten uit Den Helder; zo dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie.

Opening vernieuwd kantoor
Wij ontvangen u de hele week met een lekkernij en er ligt voor iedere bezoeker een presentje klaar. Wij laten u graag de mogelijkheden van ons kantoor zien. Onze medewerkers adviseren u hier over diverse bankzaken maar is er ook direct hulp voor bijvoorbeeld internetbankieren of uitleg over de mobiel bankierenapp mogelijk. Een afspraak voor een hypotheekgesprek of het openen van een zakelijke rekening kan hier ook plaatsvinden.

De openingstijden voor dit kantoor zijn als volgt: maandag van 13.00 – 17.00 uur en dinsdag tot vrijdag van 9.30 – 17.00 uur.