• Bestuurslid voetbalzaken Benno Peperkamp (r) verlengde samen met Bas Besselink (FCP) de bestaande samenwerking met drie seizoenen (foto Ton Hofstra Fotografie).?

    Ton Hofstra Fotografie

Samenwerking S.V. Hoofddorp met Fysio Vura Plaza verlengd 

17-07-2018, 12:07 | Lezersnieuws | Ton

 

Bestuurslid voetbalzaken Benno Peperkamp (r) verlengde samen met Bas Besselink (FCP) de bestaande samenwerking met drie seizoenen (foto Ton Hofstra Fotografie).

Met de recente ondertekening van een driejarig contract met Fysio Cura Plaza, is de sportmedische begeleiding, blessurepreventie, prestatie- en deskundigheidsbevordering bij S.V. Hoofddorp de komende drie jaar gegarandeerd. Bestuurslid voetbalzaken Benno Peperkamp verlengde door de ondertekening de reeds bestaande samenwerking tot en met het seizoen 2021/2021.

 

Player Welfare

Alle leden van S.V. Hoofddorp profiteren van de samenwerking. Niet alleen de zondag- en jeugdselecties worden sportmedisch begeleid, ook breedtesport-teams kunnen gebruik maken van het medisch spreekuur van Cura Fysiotherapie. Ze kunnen daar terecht met hun vragen of voor het verkrijgen van advies; aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden. Verder is in de overeenkomst vastgelegd, dat alle leden en ouders aankomend seizoen kosteloos deel kunnen nemen aan een drietal interactieve, praktisch georiënteerde sportmedische clinics met onderwerpen als blessurepreventie, wat te doen bij blessures en gezondheidsrisico’s in het voetbal.

 

Zowel Fysio Cura Plaza als S.V. Hoofddorp geeft met de samenwerking professionele invulling aan Player Welfare, waarbij het doel is het welzijn van de voetbalsport en de spelers in het bijzonder te bevorderen.