• Skerryvore

    Skerryvore

Schotse folkrock band Skerryvore naar Duycker

10-06-2016, 15:01 | Lezersnieuws | Timo Imanse

Hoofddorp, vrijdag 10 juni - Op zaterdag 1 oktober komt de Schotse band Skerryvore naar podium Duycker. Critici omschrijven de band als opkomende internationale sensatie. De deuren openen om 21:00 uur, kaarten in de voorverkoop zijn €10,- incl.

De Schotse band Skerryvore heeft een unieke sound ontwikkeld. Deze is het beste te omschrijven als een mix van traditionele liedjes met de stedelijke geluiden van rock en funk. Met hun uitstekende muzikale kwaliteiten en de mesmerising stem van zanger Alec Dalglish zijn velen er van overtuigd dat Skerryvore een internationale sensatie gaat worden.

Skerryvore heeft een energieke sound met doedelzakken, accordeons en een viool en zorgt daarnaast voor opzwepende ritmes door gitaar, bas en drum. In 2015 vierde de band het tienjarig bestaan en brachten zij het nieuwe album 'Decade' uit. De muziek wordt gekenmerkt door invloeden van rock, pop, jazz en country, zonder de traditionele Keltische roots uit het oog te verliezen.

OPEN: 21:00 | AANV: 21:45 | VVK: €10,- | DEUR: €12,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl