Simone Koops-Ouwerkerk nieuwe directeur-bestuurder Bardo

11-06-2019, 17:46 | Lezersnieuws | Luci

De Raad van Toezicht van Stichting Bardo is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van 1 september aanstaande Simone Koops-Ouwerkerk wordt benoemd als directeur-bestuurder van Stichting Bardo. Zij volgt Marion Sonneveld op die na zeven jaar afscheid neemt als directeur-bestuurder.

Simone is van origine jurist en is sinds 1991 werkzaam in de gezondheidszorg. Zij heeft diverse functies gehad op MT- en directieniveau, met name in de ziekenhuissector. Meest recent was zij als netwerkdirecteur verantwoordelijk voor de oncologische samenwerking tussen drie ziekenhuizen in Gelderland. Zij heeft hart voor de palliatieve zorg en kent Bardo nog uit het verleden als bestuurder van de Stichting Vrienden van Hospice Bardo.

Haar uitgebreide ervaring in de zorgwereld zal goed van pas komen. Bovendien zal zij haar kennis en ervaring met betrekking tot vraagstukken op het gebied van positionering, samenwerking en organisatie-ontwikkeling kunnen inzetten voor de verdere invulling van de ambitie van Bardo.

Over Bardo
Bardo biedt zorg en ondersteuning in de laatste fase van het leven. In het hospice en thuis. Daarnaast ontwikkelt en deelt Bardo actief haar kennis en kunde over palliatieve zorg. In het hospice in het centrum van Hoofddorp bevinden zich tien ruime patiëntenkamers. Deze zijn elk voorzien van een eigen keukentje, badkamer en buiten. Ook heeft het hospice een stilteruimte en een gezamenlijke woonkamer met een uitgestrekt uitzicht op de Geniedijk.