• Kerstconcert The Amstel Gospel Choir

    RSH Fotografie

Spetterend Kerstconcert The Amstel Gospel Choir in afgeladen Urbanuskerk Amstelveen

24-12-2017, 12:50 | Lezersnieuws | Corrine van den Berg

In een afgeladen Bovenkerkse Urbanuskerk in Amstelveen heeft The Amstel Gospel Choir dinsdag 19 december jl. een spetterend en liefdevol kerstconcert gegeven.

Het kerstconcert vanThe Amstel Gospel Choir is een memorabele winteravond geworden vol vreugde, liefde en kracht. Uiteraard ontbraken de grote favorieten zoals Silent Night, Joy to the World en de betoverend mooie Oh Holy Night niet. Het publiek heeft genoten en volop kunnen meedeinen, klappen, zingen en swingen. Echt een unieke avond om mee te maken.

Tijdens deze avond heeft Dirk-Jan Jansen (coach van The Amstel Gospel Choir) gesproken over zijn liefdadigheidsproject op St Maarten in verband met de verwoestingen door de orkaan Irma. Hij liet hierna een mandje door de kerk gaan voor een kleine donatie. Het totale bedrag wat hierbij is opgehaald is €772,57. Daar kan Dirk-Jan op St. Maarten echt enorm veel van doen en via deze weg wil hij dan ook iedereen die deze avond aanwezig was uit de bodem van zijn hart bedanken. Volg zijn project en inititatieven voor St Maarten op www.helpsxm.org.

In het nieuwe jaar wil The Amstel Gospel Choir werken aan nieuwe projecten en op zoek naar nieuw talent. Op dinsdagavond 16 januari 20 a.s. houdt The Amstel Gospel Choir een open repetitie in Wijkcentrum Westend in Amstelveen van 20.00-22.30 uur. The Amstel Gospel Choir nodigt vrouwen en vooral mannen tussen 15 tot 50 jaar uit voor deze open repetitie.

Voor meer info: www.amstelgospel.nl