• Winnaars bedrijvencompetitie 2017

    SVA

Sportvereniging Abbenes bedrijventenniscompetitie 2018

04-02-2018, 17:41 | Lezersnieuws | Miek Stap

De gezellige en sportieve afsluiting van de werkweek tijdens het zomerseizoen: de SVA Bedrijventenniscompetitie!!

In 2018 wordt op vrijdagavond de SVA Bedrijventenniscompetitie voor de 12e keer georganiseerd bij Sportvereniging Abbenes (SVA). Deze competitie is uitermate geschikt voor bedrijven- en vriendenteams. Naast vooral gezelligheid gaat het er natuurlijk wel om wie er met de grote wisselbeker naar huis gaat!

Bedrijven- en vriendenteams

De bedrijvencompetitie is speciaal voor bedrijven- en vriendenteams in het leven geroepen om sportief de week af te sluiten op de tennisbaan. Ieder team bestaat minimaal uit twee personen, maar meer mag altijd. Er wordt 10 vrijdagavonden gespeeld, van half mei tot medio september, waarbij tijdens de zomervakantie een pauze wordt ingelast. Teams spelen meestal 7-8 van de tien avonden, per avond twee partijen van 1 uur. Er wordt gespeeld van 18.00-22.00, voorafgaand en tussendoor kan er gegeten en gedronken worden op het park.

Inschrijven tot 18 maart 2018

De competitie is een mooie manier om collega's op een andere manier te leren kennen. Er is plek voor zowel heren-, dames- als gemend dubbelteams.

Alle voordelen nog eens op een rijtje:

- Gemakkelijk bereikbaar vanaf snelwegen A44 en A4 (splitsing A44 en A4 bij Nieuw-Vennep) en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

- Sportief teamuitje voor slechts €50,- per team (team bestaat uit minimaal 2 deelnemers en er is geen maximum aan verbonden). Tevens is er geen niveau aan verbonden; iedereen mag en kan meedoen.

- Shirts kunnen gesponsord worden, maar iedereen kan ook in zijn/haar eigen kleding komen meedoen.

- Elke avond verzorgen wij een maaltijd voor een kleine prijs.

De competitie telt een aantal trouwe teams die al heel lang meedoen, maar er is nog plek voor nieuw animo. Heeft u interesse? Mail dan naar bedrijvencomp@svabbenes.nl voor inschrijfformulier of meer informatie. Wij kijken uit naar jullie aanmelding om er in 2018 weer een gezond en sportief jaar van te maken!