• SamenLoop voor Hoop

    KWF Kankerbestrijding stockmateriaal

Teamavond SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer 2019

29-01-2019, 14:35 | Lezersnieuws | Bart

HOOFDDORP – Bij het Poppodium “De Duycker” aan het Raadhuisplein 5 te Hoofddorp, zal op donderdag 7 februari dinsdag a.s een teamavond plaatsvinden voor mensen die deelnemen of deel willen nemen aan de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer, op 22 en 23 juni a.s.

Inmiddels hebben zich al meer dan 15 teams aangemeld die 24 uur willen lopen en daarmee geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Namens KWF Kankerbestrijding is deze teamavond een vertegenwoordiger aanwezig voor de noodzakelijke toelichting en het beantwoorden van vragen. Ook zal één van de deelnemers van van het succesvolle team “Team Gezellige Boel” komen vertellen over al hun geslaagde acties en de ludieke manier waarop dat allemaal tot stand gekomen is.

De Teamavond bij De Duycker begint om 20.00 uur. De deuren van het poppodium voor popcultuur en vele andere evenementen zijn, vanaf 19:30 uur geopend. 

De SamenLoop voor Hoofddorp/Haarlemmermeer vindt net als in 2017 plaats bij het kleine meertje bij de Toolenburgerplas. Deze tweede editie van de SamenLoop belooft zeer succesvol te worden, de start is op zaterdag 22 juni om 14:00 uur gepland.

Individuele lopers, teams, vrijwilligers en survivors kunnen zich nog altijd opgeven.

Kijk snel op onze website voor meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/haarlemmermeer