• Toe Maar

    Duycker

Toe Maar in Podium Duycker

01-04-2016, 15:31 | Lezersnieuws | Timo Imanse

Hoofddorp, 1 april 2016 - Vrijdag 8 april komt tributeband Toe Maar naar Podium Duycker. De band eert op gepaste wijze Nederlands beste popgroep, die invloeden uit ska, punk en reggae combineren tot Nederpop. De avond deuren openen om 20:00 uur en kaarten zijn €9,- in de voorverkoop en €11,- aan de deur.

Vijf wijze mannen uit het Oosten besloten de band 'Toe Maar' op te richten. De tributeband kan teren op jarenlange muziekervaring en hebben zich letterlijk gestort op deze muzikale uitdaging die het coveren van Doe Maar met zich meebrengt. "Toen we de muziek voorbereidden, werd de bewondering voor de nummers per repetitie meer en meer. Het zit muzikaal echt fenomenaal in elkaar en dat betekent dus erg hard werken voor ons", aldus de bandleden.

De band beschikt over een onomstootbare drum en bas sectie die de vibe in de muziek perfect weet vast te houden. Puzzelen met synthesizergeluiden en zwoegen op de zo herkenbare licks kostte tijd, maar werpen duidelijk hun vruchten af. Het resultaat is dat de liedjes en de sound met respect in ere blijven. Laat je meeslepen en overtuig je van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat je nog meer meezingt dan dat je zelf verwacht.

OPEN: 20:00 | AANV: 20:45 | VVK: €9,- | DEUR: €11,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl