• Voedselbank Hoofddorp

Totale opbrengst spead-cleandag van Schoonmaakaanhuis gaat naar de Voedselbank

18-10-2015, 17:21 | Lezersnieuws | Masja Zindel-Diehl

Schoonmaakaanhuis is een bemiddelingsbureau voor schoonmaaksters en bestaat deze maand precies 1 jaar. Om dit jubileum op een bijzondere manier te vieren, worden alle bij Schoonmaakaanhuis aangesloten schoonmaaksters ingezet voor een vrolijke, ludieke actie. Op zaterdag 7 november a.s. gaan eigenaresse Masja Diehl en haar medewerksters intensief speed-cleanen in de regio's Haarlemmermeer en Haarlem! Particulieren die die dag hun huis één uur lang intensief schoon willen laten maken, kunnen zich via de website van Schoonmaakaanhuis opgeven. Alle opbrengsten van deze dag gaan in zijn geheel naar de Voedselbank.

1 uur intensief schoonmaken

Wat houdt speed-cleanen in? De klant kan een schoonmaakster inhuren voor 1 uur om delen van zijn huis schoon te laten maken. Bijvoorbeeld de keuken, badkamer en toilet, of iets totaal anders. De klant mag zelf bepalen wat hij wil betalen voor dat uur. Het normale tarief is € 14,99 per uur.

Iets terugdoen voor de maatschappij

Het plan is om op 7 november bij ongeveer 80 klanten schoon te gaan maken. Masja Diehl: "Wil je dit goede doel steunen en ook meteen iets in je huis laten schoonmaken? Geef je dan vooral snel op via www.schoonmaakaanhuis.nl. We krijgen al veel positieve reacties en vol = vol! Schoonmaakaanhuis heeft gekozen voor de Voedselbank als goed doel, omdat we het belangrijk vinden om wat terug te doen voor de maatschappij. We laten deze ludieke actie daarom in het vervolg elk jaar in november plaatsvinden."

Schoonmaakmiddelen en voedsel doneren

Schoonmaakaanhuis gaat ook een nieuwsbrief versturen naar al haar vaste klanten. Daarin vraagt het bemiddelingsbureau of de klant eten en schoonmaakmiddelen kan doneren voor de Voedselbank. De actie is er namelijk ook op gericht om gezinnen die net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank, óók een gratis voedselpakket te bezorgen.

Over Schoonmaakaanhuis

Schoonmaakaanhuis is een bemiddelingsbureau voor schoonmaaksters en staat voor kwaliteit. Eigenaresse Masja Diehl bemiddelt tussen schoonmaaksters en particulieren in de Haarlemmermeer, Haarlem en de Bollenstreek. Alle aangesloten schoonmaaksters worden persoonlijk gescreend en hun prestaties regelmatig gecheckt.