• Livia Liyanto

    Livia Liyanto

Trotse Hoofddorpse Livia Liyanto Ontvangt “Iconic Woman” Award Tijdens het Women Economic Forum

21-03-2018, 12:38 | Lezersnieuws | Team Livia

Hoofddorp -- Een trotse moeder en succesvolle ondernemer Livia Liyanto heeft de prestigieuze award "Iconic Woman, Creating a Better World For All" gekregen tijdens het Women Economic Forum – WEF in Den Haag op de Internationale Vrouwendag 8 maart 2018.

”Elke vrouw verdient deze award, we multitasking als geen ander, zorgen voor onze kinderen, familie, huishouden en zijn een voorbeeld voor onze kinderen.

Deze award is voor mij een stukje erkenning, dat ik mijn studenten en klanten help om hun passie te volgen en hun business te laten groeien. Zodat ze meer geld, tijd en vrijheid hebben. Elke ondernemer die de wereld een stukje beter maakt, is voor mij een “Iconic (Wo)Man”, vertelde Livia.

 

De missie van Livia is om die ondernemers te helpen hun succes te vergroten met haar bewezen marketing & positionering strategieën en zo een positieve bijdrage te leveren aan het leven van velen. Ze doet dit via haar boeken (bestseller), internationale speeches, trainingen en consultancy, waarin ze niet alleen inspireert, maar ook haar tools, geheimen en strategieën onthult waarmee men een leer curve van potentieel 5 - 15 jaar kan besparen.

 

Speciaal voor onze ondernemers & zzp-er lezers, geeft Livia een scholarship voor haar event "Introduction to Master Class Workshop -- Explode Your Sales", zodat jij de volgende  “Iconic (Wo)Man” wordt.

 

Meer weten?  Kijk op:  www.LiviaLiyanto.com