• Luxaflex Inspiration shop bij Velota

  Luxaflex
 • Caby van Bodegraven aan het woord

  Just Justa
 • Nieuwe terrasoverkapping Pure van Weinor

  Weinor
 • Mood4bbq shop bij Velota zonwering

  Mood4

Velota zonwering kiest voor volledige metamorfose in samenwerking met Luxaflex.

25-03-2019, 13:16 | Lezersnieuws | Rick

Bij Velota zonwering is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding. Deze nieuwe Inspiration Shop biedt ruim 50 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding.

Presenteren, inspireren en demonsteren

De nieuwe Inspiration Shop in Hoofddorp wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Luxaflex®, een imposante framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft de Inspiration dealer de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex® producten te tonen aan de consument.

Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. 

Totale ervaring en belevenis bieden

"De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkel-belevenis van onze klanten tot een ervaring te maken", legt Caby van Bodegraven van Velota uit. “Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex® producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag.”   

Veel nieuws onder de zon bij Velota

Verder meldt Caby nog dat er bij Velota veel nieuws onder de zon is. Naast de nieuwe Inspiration shop is er veel veranderd in de showroom. Onze leveranciers hebben niet stil gezeten afgelopen jaar. Bijvoorbeeld Weinor heeft een prachtig nieuwe terrasoverkapping Pure geïntroduceerd. Deze kunt u inclusief speciale LED verlichting komen bekijken in onze showroom. Er is een nieuwe lameldak geplaatst van Brustor en een nieuw Pergola systeem dat zelfs tegen een regenbuitje kan. Om het buitenleven compleet te maken hebben we onder de naam MOOD4BBQ een volledig ingerichte barbecue shop. Naast dit alles is er nog veel meer te beleven bij Velota. Op 5 en 6 april vieren wij de Lente. Tijdens dit Lente Event hebben wij de officiële opening van de Luxaflex Inspiration shop, is er een grootse BBQ markt en hebben wij vele voordelen op het gebied van zonwering. U komt toch ook even langs?

Velota zonwering kruisweg 1051 Hoofddorp, www.velota.nl