Wandelen in Floriande met Team Sportservice Haarlemmermeer

23-11-2017, 18:20 | Lezersnieuws | Team Sportservice Haarlemmermeer

Omdat de wandelingen in het kader van de Diabetes Challenge in Floriande zo succesvol waren, gaat Team Sportservice Haarlemmermeer door met de trainingen. Elke donderdagavond wordt er in samenwerking met Gezondheidscentrum Floriande een afwisselende route uitgezet geschikt voor de gevorderde en volwassen wandelaar.

De wandeltrainingen vinden plaats onder professionele begeleiding van Team Sportservice Haarlemmermeer. Elke training wordt een andere route gekozen. De trainingen bestaan niet alleen uit wandelen, er wordt bijvoorbeeld gestart met een warming-up en er is aandacht voor spierversterkende oefeningen en het opbouwen van conditie.

De wandelingen duren een uur en starten om 19.00 uur bij Gezondheidscentrum Floriande aan de Waddenweg 1 in Hoofddorp. Deelname kost 2 euro. Omdat de meeste wandelactiviteiten overdag zijn, is het voor werkende mensen vaak niet mogelijk om mee te doen. Daarom is deze wandelactiviteit in de avond er. Heeft u een chronische ziekte zoals diabetes? Dan is deze activiteit uitermate schikt om deel te nemen.

Meer informatie Neem voor meer informatie contact op met Matthieu Niesten of Yaël Goudsmit via mniesten@sportservicehaarlemmermeer.nl, ygoudsmit@sportservicehaarlemmermeer.nl en 023-5575937.