• SamenLoop voor Hoop

    KWF Kankerbestrijding stockmateriaal

Wie heeft er zin in om 'eregast' te zijn tijdens de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer 2019?

26-04-2019, 14:22 | Lezersnieuws | Bart

Op 22 en 23 juni as wordt de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer 2019 gehouden. Adamas Inloophuis heeft tijdens het evenement een belangrijke rol.

Adamas Inloophuis biedt mensen geconfronteerd met kanker psychosociale ondersteuning, begeleiding en informatie aan. Dit doen wij ook tijdens de SamenLoop. Adamas is dan aanwezig met de 'huiskamer' tent en nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn als eregast.

Wat kan je doen als 'eregast', wat kun je verwachten: · Loop 1 rondje mee met de openingsceremonie, de fakkeltocht en/of de slotceremonie; · Bieden we je een heerlijke amuse diner (met partner/vriend(in) aan op zaterdagavond; · Bieden we je een gezellige brunch aan op zondagochtend; · Kan je meedoen aan leuke activiteiten (harten beschrijven voor in boom, kaarsenzakken tekenen); · Genieten van een ontspannende stoel/voet/handmassage · Kan je gebruik maken van onze faciliteiten (tent/koffie/thee/fris, lekkere hapjes) · En natuurlijk zijn wij er altijd voor een mooi gesprek/een luisterend oor.

Je hoeft geen deelnemer te zijn om 'eregast' te zijn.

Heb je interesse of ken je iemand, meld je dan aan via: slvh@adamas-inloophuis.nl

Zie voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop:

www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-holland/haarlemmermeer/