• Directie Bratpack trots op toppositie EMERCE100

    Mariëlle Slingerland

Zwanenburgs online marketing bureau Bratpack voor het eerst in de EMERCE100!

16-05-2018, 15:25 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Bratpack hét online marketing bureau uit de Haarlemmermeer is voor het eerst opgenomen in de EMERCE100; het overzicht van toonaangevende online marketing bureaus in Nederland. Daar zijn ze bij Bratpack uiteraard trots op, aangezien deze waardering gebaseerd is op de resultaten die zij voor hun klanten en opdrachtgevers hebben bereikt. "Een mooier compliment is niet denkbaar" zegt Sander Admiraal; Manager Online Marketing bij Bratpack.

De EMERCE100 is een jaarlijks onderzoek naar online dienstverleners in Nederland. In opdracht van het magazine is er onder 632 bedrijven, actief in de online marketing, ICT en e-business, een imago-onderzoek verricht door onderzoeksbureau Motivaction. Dat Bratpack hier nu voor het eerst in vermeld staat is uiteraard bijzonder.

Bij Bratpack zijn ze normaal niet zo van de borstklopperij, maar nadat ze in 2016 samen met Women Inc. een Effie Award wonnen is deze notering in de EMERCE100 weer iets waar alle betrokkenen ontzettend trots op zijn. Bratpack heeft een goede positie ingenomen in de categorie “Digital Agency fullservice middelgroot”.

Sander Admiraal: "Via deze weg, willen wij van Bratpack alle opdrachtgevers uit de Haarlemmermeer en omstreken bedanken voor het getoonde vertrouwen in Bratpack. Samen maken wij online ambities waar, in het verleden, vandaag en ook zeker in de toekomst."