• Cornelis Nieuwenhuis, Linda van der Leer en Rick van den Brandt proosten op de opening van de showroom van Palmiye Nederland

    J.A. Honders

Importeur wereldwijd bekende merk Palmiye opent showroom in Nieuw-Vennep

23-01-2020, 12:16 | Lezersnieuws | Linda

Op vrijdag 17 januari 2020 heeft Palmiye Nederland zijn prachtige showroom op Business Park Nieuw-Vennep Zuid feestelijk geopend. In het bijzijn van de dealers opende de importeur van het wereldwijd bekende merk in terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering de deuren.

Knallende kurken
Directeur Cornelis Nieuwenhuis gaf een presentatie voor zijn dealers, waarin hij terugblikte naar gerealiseerde projecten in 2019 en een toelichting gaf op de plannen voor 2020. Vervolgens lieten Rick van den Brandt, technisch adviseur, en Linda van der Leer, marketing en office manager, de champagnekurk knallen en werd er geproost op de prachtige showroom in Nederland en op mooie samenwerkingen. Ook het management van de fabriek uit Turkije was aanwezig om de genodigden welkom te heten en samen te proosten. Na het besloten programma volgde een drukbezochte, gezellige openingsborrel voor de zakenrelaties van Palmiye in de sfeervolle showroom.

Topmerk Palmiye sinds 2017 actief in Nederland
Sinds 2017 is Palmiye Nederland importeur van het hoogwaardige, exclusieve merk Palmiye. Het merk van deze wereldleider wordt in 92 landen verkocht. Naast voor Nederland, importeert Nieuwenhuis ook Palmiye overkappingen, zonwering en glassystemen voor Vlaanderen. Het werd dan ook hoogtijd voor een showroom op een centraal gelegen plek (nabij Amsterdam-Schiphol). Het pand met de speelse en chique karakter aan de Markweg 21 past goed bij Palmiye.

Showroom met alle modellen
De showroom is werkelijk prachtig! Diverse modellen terrasoverkappingen met lamellen daken, overkappingen met vouwdaken, glas- en zonweringssystemen staan opgesteld en zijn sfeervol ingericht. Zowel particulieren als bedrijven krijgen hier een duidelijk beeld van hoe de plannen die zij voor o.a. een terrasoverkapping maken er uit komen te zien. Een bezoek aan deze showroom draagt zeker bij aan de beleving. De verkoop van de producten verloopt via gerenommeerde dealers, die ook gebruik maken van deze showroom.

Wilt u zelf de vele mogelijkheden en opties van Palmiye bekijken, stap eens binnen in de showroom (maandag t.m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur) of maak een persoonlijke afspraak met één van de specialisten om uw project te bespreken.

Palmiye Nederland, Markweg 21, 2153 PG Nieuw-Vennep
Telefoon: (085) 130 72 97
www.palmiye.nl