• Jeroen Visser en Danique van Zoomeren in de sportschool in Halfweg

    R.Stol

Gym de Benjamin wordt Experience Fitness Halfweg

17-11-2019, 16:26 | Lezersnieuws | Jordy

HALFWEG Een grote metamorfose van de huidige sportschool Gym de Benjamin in Halfweg. Vanaf 1 januari 2020 zal Jeroen Visser het bedrijf voort gaan zetten als Experience Fitness Halfweg.

Na zelf 52 kilo te zijn afgevallen onder begeleiding van bewegingswetenschapper Martijn Kievit besloot Jeroen Visser uit Zwanenburg 4 jaar geleden een carrière switch te maken. Na jaren in de Retail branche werkzaam te zijn geweest is hij opleidingen gaan volgen voor fitnesstrainer, personal trainer en op het gebied van voeding. Als ervaringsdeskundige weet Jeroen als geen ander hoe lastig het kan zijn om dit proces door te gaan. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zijn doel werd daarom: mensen begeleiden bij afvaltrajecten, conditieverbetering en spiergroei, maar ook bij revalidatietrajecten en starten met sporten na een burn-out.

In 2015 is Jeroen Visser begonnen met zijn bedrijf Experience Personal Coaching. De trainingen gaf hij in de sportschool in Halfweg. Toen Visser onlangs de kans kreeg om de sportschool zélf over te kunnen nemen zag hij zijn droom waarheid worden. Deze kans greep hij met twee handen aan!

“Sfeer is erg belangrijk” stelt Visser. Hij wil graag een bedrijf neerzetten waar iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen, ongeacht wat je trainingsdoelen zijn.

De verbouwing van de sportschool is momenteel in volle gang. Het interieur krijgt een totale make over. De badkamers, kleedruimtes en trainingsruimtes worden compleet gerestyled. Er komt een gezellige zithoek en er wordt airconditioning geïnstalleerd. “Niet onbelangrijk”, zegt Danique van Zoomeren, “zo kan er ook tijdens de hete zomers lekker doorgetraind worden”.

“Maar het mooiste is dat we alle bestaande fitness apparatuur gaan vervangen voor gloednieuwe en moderne apparatuur van het merk Matrix. De openingstijden worden verruimd en het aantal groepslessen stevig uitgebreid. Van dance fitness, body pump, bokstraining, pilates, body shape, kettlebel training tot bootcamp, we hebben het allemaal. Het wordt fantastisch, we hebben er ongelofelijk veel zin in” laat Jeroen Visser weten.

Op 4 januari 2020 is de opening waar zéér speciale acties voor nieuwe én bestaande klanten gaan worden aangeboden. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, van harte welkom op de Bauduinlaan 21 in Halfweg.