• De flyer voor de bio award

    Ekoplaza

Ekoplaza Hoofddorp in de race voor beste bio groente- en fruitafdeling van Nederland!

23-01-2020, 12:29 | Lezersnieuws | Ekoplaza

Voor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche in de spotlights te zetten. Ekoplaza Hoofddorp dingt in deze Biowinkel Awards mee naar de titel ‘beste bio groente- en fruitafdeling van Nederland’.

De groente- en fruitafdeling van de biologische speciaalzaak onderscheidt zich niet alleen door het zeer ruime assortiment biologische groente en fruitsoorten, zoveel mogelijk lokaal en uit het seizoen, maar ook door de kennis van het personeel over dit assortiment. Ook bedrijfsleider Peter Pirson is trots op zijn groente- en fruitafdeling en dingt daarom mee naar de beste bio groente- en fruitafdeling van Nederland. Naast beste bio groente- en fruitafdeling kent de Biowinkel Awards nog 5 categorieën: beste bio broodafdeling, beste bio kaasafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio drogistafdeling en beste bio slagerij.

Beoordeel jouw favoriete bio winkel
Aan de hand van een korte vragenlijst kan de klant laten weten hoe zij hun favoriete winkel beoordelen. Iedereen die een review invult maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket. De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er 1e, 2e of 3de in een categorie worden. In totaal zijn er dan 18 winnende winkels die op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt. Stemmen kan via: 
https://biowinkelawards.nl/winkelier/ekoplaza-hoofddorp/

Een branche om trots op te zijn
“Een brancheverkiezing is bij uitstek een manier om actief naar buiten te brengen waar wij als biologisch speciaalzaakbranche het verschil in maken.”, zegt Joyce van den Bos van de Biowinkelvereniging, organisator van deze verkiezingen. “Het diepe assortiment bijzondere biologische producten, de service van de winkelier en de kennis over zijn assortiment laten zien dat de winkel met recht een speciaalzaak is in biologisch en dus dé plek is waar je terecht kunt voor al je biologische boodschappen.”.

Over Ekoplaza
Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland en streeft ernaar biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken. Het uitgebreide biologische assortiment is online te bestellen met landelijke bezorging en afhaalpunten. Voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de klantenservice of een medewerker in de winkel, die ieder specialist is op zijn of haar gebied. Ekoplaza maakt genieten van een gezonde leefstijl mogelijk.