• Sweet Mary Jane

    pr

Het weekend in The Shack met Roparun Benefiet op vrijdag en Sweet Mary Jane op zondag

Het weekend in The Shack start op vrijdag 17 mei met een benefietavond, georganiseerd door Roparun. De Roparun (van 8 t/m 10 juni) is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Roparun Team 51 Vitaly Runners nodigt je uit in The Shack voor een fantastische avond met live-muziek de Ierse Folkband Boxin’ The Vox, de akoestische folk/rock band JaMiJa XL en de pop/rock coverband Clueless. Een avond genieten van een drankje en een hapje en tegelijkertijd dit mooie initiatief extra ondersteunen door mee te doen met de benefiet loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Een gezellige en mooie avond voor het goede doel!

Sweet Mary Jane

Het optreden van Stevie Ray Vaughan undercover is helaas geannuleerd op zondag 19 mei. Gelukkig heeft The Shack op zeer korte termijn de band Sweet Mary Jane bereid gevonden om deze plek op te vullen. Zoals de naam van de band al doet vermoeden brengt Sweet Mary Jane haar publiek in de hogere sferen van de muziek uit de jaren 60 en 70.
Dit power-trio, geformeerd rond frontman Fred van Willigen, is geïnspireerd door de gitaarhelden van de Blues Rock.
De afgelopen drie jaar heeft Sweet Mary Jane indruk weten te maken met haar live shows en staat zij hoog en stevig genoteerd als een van de best geboekte blues-acts van Nederland (bron: Dutch Blues Foundation).
Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit songs van onder andere Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, en Jimi Hendrix, maar ook Buddy Guy, ZZ Top en Eric Clapton zitten in het repertoire en een aantal eigen composities. Fred, op de gitaar en zang, speelde o.a. in voorprogramma's van Golden Earring, Rory Gallagher, en Luther Allison. Met Ton Boekelman, op de bas en zang, (speelde o.a. in Blue Spirit, EXP), en de benjamin van het gezelschap, een veel gevraagde sessiemuzikant, Lars van der Weide op de drums gaat Sweet Mary Jane helemaal los op het podium en geeft zij een energieke en wervelende show waar de vonken van af springen.

De Roparun benefiet avond begint vrijdag 17 mei om 20.00, entree is 15.00 (inclusief consumptie) Zondag 19 mei open om 15.00 uur. Aanvang Sweet Mary Jane is om 16.00 uur entree 8,00 euro.

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.