112

HAARLEMMERMEER Hoe was het politiejaar 2019 in onze regio? De teamchef politie Haarlemmermeer Fred Roest (58) wilde graag meewerken aan een interview hierover zolang het maar over zijn team ging en niet over hemzelf.
HOOFDDORP Op het parkeerterrein van het Haarlemmersebos aan de Bosweg is zondagavond een personenwagen in de brand gevlogen.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
SCHIPHOL Dieven sloegen in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni vorig jaar toe bij een expeditiebedrijf aan de Rangoonweg op Schiphol. Met behulp van twee vrachtwagens maakten ze voor drie miljoen euro aan elektronica buit. Deze week werd de zaak behandeld in Opsporing Verzocht.
HAARLEMMERMEER Komend jaar wordt er extra aandacht besteed aan jongeren die met messen de straat op gaan. Dat zei burgemeester Marianne Schuurmans dinsdag in een toelichting op het uitvoeringsprogramma veiligheid voor 2020.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP De twee 15-jarige verdachten van de dodelijke steekpartij in Hoofddorp in december blijven nog zestig dagen vastzitten. De rechtbank in Haarlem heeft het voorarrest van de Hoofddorpse jongens verlengd.
Schiphol-Rijk Bij een ongeval op de N201 zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt.
HOOFDDORP Een plotseling overstekende bejaarde, met de fiets in de hand, zorgde ervoor dat een politieauto donderdag op de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp ineens moest uitwijken. Agenten konden voorkomen dat de vrouw werd geraakt, maar schoten wel van de weg af. Gelukkig raakte er niemand gewond.
HOOFDDORP  In Graan voor Visch, in wijk 16000, zijn tijdens oudejaarsnacht meerdere wagens vernield door 'zwaar' vuurwerk.
NIEUW-VENNEP De brandweer van Nieuw-Vennep werd op oudejaarsdag even na 12 uur 's middags gealarmeerd voor een woningbrand op Gunterstein in Nieuw-Vennep.