112

ZWANENBURG De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 53-jarige Amsterdammer op de Leeweg in Zwanenburg. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
HOOFDDORP Op woensdagmiddag hield de politie een 35-jarige man uit Sassenheim aan op verdenking van het plegen van een overval op een winkel aan de Tuinweg in Hoofddorp.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
Halfweg Een automobilist is woensdagavond van de weg geraakt langs de Oude Haarlemmerstraatweg. Rond 21:45 uur ging het fout nabij de oprit naar de A200. De auto vloog uit de bocht en kwam in het water terecht. 
HOOFDDORP De politie heeft woensdagochtend een man aangehouden in de omgeving van de Boslaan in Hoofddorp. De man zou ervan verdacht worden een overval te hebben gepleegd bij Used Products op de Tuinweg.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HALFWEG De politie heeft zaterdag een 53-jarige man uit Spaarndam aangehouden op verdenking van brandstichting in een paardenstal in Halfweg vorige week. Bij de brand kwamen twee paarden om het leven en raakten twee andere paarden gewond.
Cruquius Bij twee verschillende kop-staartbotsingen op de Kruisweg (N201) zijn twee personen lichtgewond geraakt. Rond 17:45 uur ging het fout ter hoogte van het ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Twee automobilisten botsten op hun voorgangers. 
NIEUW-VENNEP Een bestuurder van een scooter is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Hoofdweg met de Vlasstraat in Nieuw-Vennep. 
HALFWEG De brandweer heeft in de nacht dinsdag op woensdag de meeste paarden uit een stal kunnen redden waar brand was uitgebroken. Voor twee paarden kwam de hulp te laat. Een derde paard raakte zwaargewond.
HAARLEMMERLIEDE Langs de Oude Notweg, parallel aan de A9 zijn zondagmorgen tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden. Een passant ontdekte de vaten vanmorgen vroeg. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst en inhoud van de vaten.