112 nieuws

SCHIPHOL Bij een ongeval op de Jan Plezierweg op Schiphol zijn vanmiddag een lijnbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De voorkant van de bus en de zijkant van de personenauto raakten hierbij flink beschadigd. 
HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer en de luchthaven Schiphol gaan samen de strijd aan met criminelen die het wettelijke gezag ondermijnen. Burgemeester Marianne Schuurmans presenteerde het project vorige week bij de lancering van de gemeentebegroting als één van de plannen voor volgend jaar.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEMMERMEER (ANP) Een 55-jarige man is opgepakt in zijn huis in Haarlemmermeer, omdat het Openbaar Ministerie denkt dat hij naar de Filipijnen wilde reizen om jonge meisjes seksueel te misbruiken. De man wordt vrijdag voorgeleid in Rotterdam. Hij zou zich al vaker in Thailand en de Filipijnen hebben vergrepen aan kinderen.
SCHIPHOL Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Prestwickweg op Schiphol is dinsdagmiddag 8 oktober een man ernstig gewond geraakt bij het lossen van een vrachwagen. 
Advertorial
HOOFDDORP Ook dit kwartaal heeft WK makelaars weer de cijfers van de bestaande bouw onder de loep genomen en vergeleek de plaatsen Hoofddorp en Nieuw...
VIJFHUIZEN Een automobilist is maandagochtend 7 oktober gewondgeraakt toen hij met zijn auto van de Drie Merenweg afraakte en ondersteboven in het water tot stilstand kwam. Diverse hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval.
Hoofddorp De politie heeft de brandweer vanmorgen ter assistentie geroepen voor achtergelaten vaten op een fietspad nabij de Nieuwe Molenaarslaan. Het gaat om onafgesloten vaten die chemisch zouden ruiken. Rond 11:00 uur werden de vaten ontdekt. 
BADHOEVEDORP De politie is op zoek naar getuigen van een brandstichting woensdagavond aan de Paulihof in Badhoevedorp. Rond 21.15 uur zag de eigenaresse van een personenauto vanuit huis buiten op straat licht flikkeren. 
BADHOEVEDORP De politie heeft zondagochtend 29 september vier mannen aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak in een woning aan de Generaal Snijderstraat in Badhoevedorp. Het gaat om Amsterdammers in de leeftijd van 17, 18 en 20 (tweemaal) jaar oud.
Vijfhuizen De hulpdiensten zijn zondagmorgen groots uitgerukt voor een te water geraakte auto. Omstreeks 07:45 uur is de auto door een passant ontdekt in de Ringvaart. Bij de auto was niemand meer te bekennen. Politie, een compleet duikteam van de brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse.