112 nieuws

HOOFDDORP In een pand aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp heeft de politie een gestolen voertuig aangetroffen. Het voertuig was gestript.
NIEUW-VENNEP  De politie zoekt getuigen van een beroving die vrijdagmiddag plaats vond bij een pinautomaat aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Vrijdag rond 12.40 uur werd daar een vrouw bestolen van haar pinpas. 
Advertorial
Grootste kabelwebshop van Nederland groeit en groeit
HOOFDDORP  Op donderdagmiddag kon de politie een 37-jarige Pool aanhouden die vermoedelijk probeerde in te breken in een atelierruimte aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp.
HOOFDDORP (ANP) - Voor de diefstal van tientallen telefoons tijdens het festival Mysteryland vorig jaar en voor deelname aan een criminele organisatie hebben twee Colombiaanse vrouwen 2,5 en 2 jaar cel gekregen. De organisatie had volgens de rechtbank in Haarlem zakkenrollen en het plegen van diefstallen als doel en was actief in Nederland,...
Advertorial
De belangrijkste wijzigingen in de dienstregeling:
HOOFDDORP Een bus en een auto zijn woensdagmiddag gebotst op de kruising van de N201 met de Leenderbos in Hoofddorp. Na het ongeval heeft de bestuurder van de auto enige tijd in zijn voertuig vastgezeten.
HOOFDDORP Bij een frontale aanrijding in Hoofddorp zijn woensdagmiddag twee personenwagens op elkaar gebotst. Rond twee uur ging het mis op de hoek van de van Heuven Goedhartlaan met Graan voor Visch. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen zwaar beschadigd.
Advertorial
Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het...
ZWANENBURG Twee gemaskerde scooterrijders hebben zondagnacht na een wilde achtervolging hun motorscooter achtergelaten op Kromme Spieringweg in Zwanenburg, naast de A9. De politie heeft twee mannen van 18 en 16 jaar aangehouden op de Schipholweg in Boesingheliede.
HOOFDDORP Omstanders hebben vrijdagmiddag twee personen aangehouden die na een beroving van een man in een woning aan de Kaj Munkweg op de vlucht waren geslagen.
ZWANENBURG Woensdagavond omstreeks negen uur is er een ernstig ongeval gebeurd tussen een auto en een scooter op de Zwanenburgerdijk. Hierbij raakte een 28-jarige man uit Zwanenburg gewond. Gezien de ernst van het ongeval is er ook een traumateam opgeroepen. Het team van Rotterdam was de dichtstbijzijnde beschikbaar en zijn met de helikopter...