Zakelijk nieuws

HAARLEMMERMEER De lijst met honderd meest innovatieve mkb-bedrijven over 2019 van de Kamer van Koophandel bevat twee Haarlemmermeerse ondernemingen. Zowel MagnaVersum BV als Bio Bound BV hebben de voorlaatste schifting gehaald van de wedstrijd waarin het meest innovatieve bedrijf van het jaar wordt gekozen.
BADHOEVEDORP De gemeente Haarlemmermeer is bezig het gebied in Badhoevedorp waar voorheen de A9 lag opnieuw in te richten. Waar vroeger de A9 lag komt straks het Lint. Het Lint is een nieuwe recreatieve wandel- en fietsroute, die de nieuwe woongebieden, groengebieden en het centrum van Badhoevedorp met elkaar verbindt.  Om een verbinding naar...
Advertorial
Grootste kabelwebshop van Nederland groeit en groeit
HOOFDDORP Konica Minolta Business Solutions verhuist eind juli met 260 medewerkers van Amsterdam naar Hoofddorp. De IT-dienstverlener heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van zo'n 2.400 vierkante kantoorruimte met eigenaar PPF Real Estate in het dHub-gebouw, het voormalig Sanoma-pand. 
HOOFDDORP De ondernemers in de Haarlemmermeer staan weer op scherp, want de inschrijving voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer is voor de 13e keer van start gegaan. Tot 27 september 17.00 uur kunnen ondernemers en bedrijven met vijf of meer medewerkers die gevestigd zijn in de Haarlemmermeer aan deze prestigieuze competitie meedoen. In...
Advertorial
De belangrijkste wijzigingen in de dienstregeling:
HAARLEMMERMEER 'KLM komt weer thuis in Haarlemmermeer', aldus het college. Dat heeft in een reactie bijzonder verheugd gereageerd op de komst van het nieuwe hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij naar Schiphol-Oost.
Advertorial
HOOFDDORP "Ambitieus? Absoluut", zegt Marco van Aalst. "Maar wij gaan ambitie niet uit de weg. Een belevingstuin voor onze bewoners is voor Horizon een...
HOOFDDORP "Nu zie je hier nog een flink gat, maar dat is heel snel voorbij. Dan kunnen we van start met onze nieuwe snackcorner. Vanaf zaterdag 3 augustus is die operationeel. Op het ogenblik zitten we in de laatste fase."
CRUQUIUS De complete vernieuwing van twee studio's is een feit. Een feestje waard, vinden ze bij Goodnight Slaapkamers. En daarom is in het grootste slaapkamercentrum van ons land, gevestigd op woonboulevard Cruquius Plaza, heel veel zomervoordeel te halen.