Brand

HOOFDDORP Op het parkeerterrein van het Haarlemmersebos aan de Bosweg is zondagavond een personenwagen in de brand gevlogen.
HOOFDDORP  In Graan voor Visch, in wijk 16000, zijn tijdens oudejaarsnacht meerdere wagens vernield door 'zwaar' vuurwerk.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
NIEUW-VENNEP De brandweer van Nieuw-Vennep werd op oudejaarsdag even na 12 uur 's middags gealarmeerd voor een woningbrand op Gunterstein in Nieuw-Vennep.
NIEUW-VENNEP Op de Spoorlaan is vrijdagavond een spiksplinternieuwe audi e-tron in de brand gevlogen. De eigenaar had de wagen vanmiddag bij de dealer in Tilburg opgehaald en was er nu mee onderweg naar huis.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
REGIO De politie is op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeluk op de A4 bij Rijpwetering. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam een melding binnen over een brandende auto op de snelweg. De hulpdiensten vonden in de uitgebrande Opel Astra een slachtoffer op de bijrijdersstoel. Hij kon niet meer worden gered en overleed ter plaatse. Wie...
HALFWEG De politie heeft zaterdag een 53-jarige man uit Spaarndam aangehouden op verdenking van brandstichting in een paardenstal in Halfweg vorige week. Bij de brand kwamen twee paarden om het leven en raakten twee andere paarden gewond.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
HALFWEG De brandweer heeft in de nacht dinsdag op woensdag de meeste paarden uit een stal kunnen redden waar brand was uitgebroken. Voor twee paarden kwam de hulp te laat. Een derde paard raakte zwaargewond.
HOOFDDORP Op het Burgemeester van Stamplein heeft zondag een scooter in de brand gestaan. Vermoedelijk is de scooter in brand gestoken. Getuigen hebben nadat ze de scooter in de brand zagen staan, personen hard zien wegrennen.
ZWAANSHOEK De politie Noord-Holland heeft beelden vrijgegeven van een man die verdacht wordt betrokken te zijn bij een brand in Zwaanshoek afgelopen april. De beelden zijn publiek gemaakt in de hoop dat er mensen zijn die de man herkennen.