Brand

HOOFDDORP In een woning aan de Horstemeerstraat is donderdagmiddag 5 september een brand in de keuken uitgebroken. De brandweer werd rond 13.15 uur gealarmeerd en heeft de brand geblust. De bewoner had pannen op het vuur gezet en was hierna in slaap gevallen.
ROZENBURG De brandweer is eerder vandaag met een aantal voertuigen uitgerukt voor een brand in een bedrijfspand aan de Changiweg in Rozenburg. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen bij het incident. 
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEMMERMEER De gemeente, politie en brandweer waren op de hoogte van de brandgevaarlijke situatie rond een oude schuur aan de Poststraat. Daar brak zondagavond brand uit. Ondernemer Soedesh Jankie probeerde al een jaar de boel te laten opschonen.
NIEUW-VENNEP Omwonenden van de lege schuur die zondagavond in de Poststraat die zondagavond in brand vloog, hebben hun bedenkingen over de oorzaak. Eerder bleek al dat ook de politie het vermoeden heeft dat de brand is aangestoken.
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
NIEUW-VENNEP Bij een brand in een lege schuur in de Poststraat vanavond is mogelijk asbest vrij gekomen. De brandweer heeft de brand onder controle.
HOOFDDORP In Graan voor Visch in Hoofddorp zijn in de nacht van woensdag 31 juli op donderdag 1 augustus twee geparkeerde auto's in brand gevlogen. De politie doet inmiddels onderzoek naar de zaak.