Inbraak

HOOFDDORP De politie heeft vrijdagochtend drie 17-jarige jongens uit Hoofddorp op heterdaad aangehouden na een inbraak in een woning aan de Engelsholm.
SCHIPHOL Dieven sloegen in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni vorig jaar toe bij een expeditiebedrijf aan de Rangoonweg op Schiphol. Met behulp van twee vrachtwagens maakten ze voor drie miljoen euro aan elektronica buit. Deze week werd de zaak behandeld in Opsporing Verzocht.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
ZWAANSHOEK De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.15 uur, op de Bennebroekerweg in Hoofddorp vijf mannen uit Amsterdam van 18, 22, 23, 27 en 29 jaar, aangehouden. Zij worden verdacht van een woninginbraak in Zwaanshoek.
CRUQUIUS De politie heeft donderdagavond een verdachte aangehouden na een bedrijfsinbraak. De inbraak werd rond 18:00 uur gepleegd in de omgeving van het winkelcentrum. Meerdere daders zijn met een bestelbusje gevlucht, maar al snel op de Spaarneweg gecrasht. Agenten kwamen vanuit tegengestelde richting en hebben de weggeblokkeerd. Daarop...
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HAARLEMMERMEER In de gemeente Haarlemmermeer is in de afgelopen weken dertien maal een inbraak gepleegd. Daarnaast werd ook nog vijfmaal geprobeerd in te breken, maar slaagde die poging niet. Dat meldt de politie Haarlemmermeer op Twitter. 
HAARLEMMERMEER Inbrekers en dieven hebben in Haarlemmermeer vrij spel doordat er steeds meer politiemensen nodig zijn voor beveiliging van bedreigde personen. Dat zei oppositieleider Paul Meijer (Forza!) onlangs in het begrotingsdebat. Volgens hem moet de politie in de regio snel weer op sterkte worden gebracht.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
BADHOEVEDORP De politie heeft dinsdagavond 5 november in Badhoevedorp een 23-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van twee inbraken.
HOOFDDORP  De politie heeft om 02.00 uur vannacht in Hoofddorp op het Leendersbos drie mannen aangehouden. De drie, Hoofddorpers in de leeftijd van 18 tot 21 jaar, worden verdacht van vervoer van inbrekerswerktuigen.
BADHOEVEDORP De politie heeft zondagochtend 29 september vier mannen aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak in een woning aan de Generaal Snijderstraat in Badhoevedorp. Het gaat om Amsterdammers in de leeftijd van 17, 18 en 20 (tweemaal) jaar oud.