Misdaad

ZWANENBURG  In een ruimte boven een bedrijfspand aan de Venenweg in Zwanenburg deden agenten donderdagochtend een grote drugsvangst. Ook troffen zij een grote hoeveelheid contant geld en horloges aan. Een 34-jarige man uit Zandvoort, een 46-jarige man uit Haarlem en een 50-jarige man uit Amsterdam en een 52-jarige vrouw uit Amsterdam werden...
HAARLEMMERMEER Het afgelopen weekend heeft een aantal medewerkers van de gemeente Haarlemmermeer zogeheten 'gijzelmails' ontvangen. Daarnaast is eind vorige week ontdekt dat het emailaccount van een medewerker met behulp van een phishing mail is gehackt. E-mails die naar dit account zijn verzonden, zijn doorgestuurd naar een extern e-mailadres.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
Badhoevedorp - Bij Amrath Hotel aan de Meidoornweg is zondagmorgen een overval gepleegd. Dat bevestigen agenten rer plaatse. De overval werd rond 2.40 uur gemeld. 
HOOFDDORP In een pand aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp heeft de politie een gestolen voertuig aangetroffen. Het voertuig was gestript.
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
NIEUW-VENNEP  De politie zoekt getuigen van een beroving die vrijdagmiddag plaats vond bij een pinautomaat aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Vrijdag rond 12.40 uur werd daar een vrouw bestolen van haar pinpas. 
HOOFDDORP (ANP) - Voor de diefstal van tientallen telefoons tijdens het festival Mysteryland vorig jaar en voor deelname aan een criminele organisatie hebben twee Colombiaanse vrouwen 2,5 en 2 jaar cel gekregen. De organisatie had volgens de rechtbank in Haarlem zakkenrollen en het plegen van diefstallen als doel en was actief in Nederland,...
ZWANENBURG Twee gemaskerde scooterrijders hebben zondagnacht na een wilde achtervolging hun motorscooter achtergelaten op Kromme Spieringweg in Zwanenburg, naast de A9. De politie heeft twee mannen van 18 en 16 jaar aangehouden op de Schipholweg in Boesingheliede.
HOOFDDORP Omstanders hebben vrijdagmiddag twee personen aangehouden die na een beroving van een man in een woning aan de Kaj Munkweg op de vlucht waren geslagen.