Misdaad

SCHIPHOL Het Cargo Harc-team Schiphol, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD en Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag 14 januari twee mannen aangehouden op verdenking van drugssmokkel.
ZWANENBURG Ze zijn de overvallen meer dan zat en daarom gaan de ondernemers Jenke Haverhals van Haverhals Schoen- en Sportmode aan de Kerkhoflaan en Thijs Berkvens van de Albert Heijn uit Zwanenburg camera’s aanschaffen om hun eigendommen te beschermen.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEMMERMEER Komend jaar wordt er extra aandacht besteed aan jongeren die met messen de straat op gaan. Dat zei burgemeester Marianne Schuurmans dinsdag in een toelichting op het uitvoeringsprogramma veiligheid voor 2020.
HOOFDDORP De twee 15-jarige verdachten van de dodelijke steekpartij in Hoofddorp in december blijven nog zestig dagen vastzitten. De rechtbank in Haarlem heeft het voorarrest van de Hoofddorpse jongens verlengd.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
ZWANENBURG Op woensdagavond is een supermarkt aan de Dennenlaan in Zwanenburg overvallen. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben rond de tijd van de overval.
HOOFDDORP De gemeenteraad heeft donderdag voorafgaand aan haar vergadering een minuut stilte in acht genomen voor het dodelijke slachtoffer van de beroving bij de pinautomaat in het winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. De 64-jarige Tom Manting uit Hoofddorp overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
HOOFDDORP  Woensdagavond heeft de politie twee 15-jarige jongens uit Hoofddorp aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijk steekincident aan de Markenburg op maandagavond. Een 64-jarige man uit Hoofddorp kwam om het leven toen hij tijdens het pinnen bij een geldautomaat werd aangevallen door twee personen.
HOOFDDORP De politie heeft dinsdagavond een 16-jarige jongen uit Hoofddorp aangehouden voor het dodelijke steekincident in Hoofddorp. Maandagavond kwam een 64-jarige Hoofddorper om het leven toen hij werd belaagd tijdens het pinnen.
Hoofddorp De politie heeft dinsdagnacht onderzoek gedaan naar een mogelijk schietincident bij de rotonde die de Deltaweg met de Bennebroekerweg verbindt. Rond middernacht kwam bij de politie de melding binnen dat de auto was achtergelaten door een onbekende groep personen.