Misdaad

HOOFDDORP De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak van een aantal jongens die zaterdagavond 2 november rond 21.20 uur zijn beroofd op de Mastbos door een groep van acht tot negen jongeren.
HOOFDDORP Wie kan helpen met het vinden van de daders van een woningbrand in de Kellogstraat woensdag 23 oktober? De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er zich die dag heeft afgespeeld. 
Advertorial
Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die...
SPAARNDAM De politie is op zoek naar getuigen die afgelopen zaterdag iets gezien of gehoord hebben van een schietincident in de Clara Spaarnwoudestraat in Spaarndam. De politie is op zoek naar getuigen.
HOOFDDORP Bij wijkgebouw De Boerderij in de wijk Pax in Hoofddorp is deze week een AED uit een buitenkast gestolen. Van de diefstal is aangifte gedaan.
Advertorial
Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die...
VIJFHUIZEN In het water langs het J.D. Collins III pad zijn zaterdagmiddag meerdere vaten met gevaarlijke stoffen aangetroffen. Waarschijnlijk gaat het om drugsafval. Het gaat volgens voorlichting om vier vaten van 1000 liter die in het water liggen. Een vat zou niet in het water liggen.
HAARLEMMERMEER In het water van de Vijfhuizertocht langs de Vijfhuizerweg wordt 21 jaar geleden, vrijdag 2 oktober, het lichaam gevonden van de Ethiopische vluchteling Kanadid Ahmed Gas te zijn. Hij was 28 jaar oud. Nog altijd is niet achterhaald wat er precies met hem gebeurd is, en daarom staat zijn zaak op de Cold Case Kalender. 
HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer en de luchthaven Schiphol gaan samen de strijd aan met criminelen die het wettelijke gezag ondermijnen. Burgemeester Marianne Schuurmans presenteerde het project vorige week bij de lancering van de gemeentebegroting als één van de plannen voor volgend jaar.
HAARLEMMERMEER (ANP) Een 55-jarige man is opgepakt in zijn huis in Haarlemmermeer, omdat het Openbaar Ministerie denkt dat hij naar de Filipijnen wilde reizen om jonge meisjes seksueel te misbruiken. De man wordt vrijdag voorgeleid in Rotterdam. Hij zou zich al vaker in Thailand en de Filipijnen hebben vergrepen aan kinderen.
De politie kwam tot die conclusie, nadat zij vuurwerk vonden. De afzetting wordt opgeheven en de politie vertrekt weer uit de wijk.