Misdaad nieuws

NIEUW-VENNEP  De politie heeft afgelopen maandag rond 11.00 uur in een bedrijfspand aan de Staringstraat een 56-jarige man uit Zandvoort aangehouden op verdenking van heling. In het gebouw vond de politie meerdere gestolen auto's en motorblokken.
HAARLEMMERMEER Vorig weekend is bij een 21-jarige man uit Vlaardingen 28 kilo heroïne aangetroffen in een verborgen ruimte van de bestelbus waarin hij reed.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
Lijnden - De politie heeft zaterdagavond twee verdachten aangehouden na een woninginbraak aan de Hoofdvaart in Lijnden. De melding werd rond 18:50 uur gedaan. De politie spoedde zich met meerdere eenheden richting Lijnden.
HOOFDDORP  De politie heeft vrijdagmiddag om 15.50 uur een 43-jarige man uit Hoofddorp aangehouden voor een brutale diefstal. Hij had even daarvoor van een vrouw een portemonnee uit haar tas gegrist die over haar schouder hing, terwijl ze over de Marktlaan in Hoofddorp liep.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HAARLEMMERMEER  Het lichaam dat op 27 april 1999 is aangetroffen in de Ringvaart bij de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg is geïdentificeerd. Dankzij een DNA-onderzoek, uitgevoerd door de politie Amsterdam, is duidelijk geworden dat het de (toen 55-jarige) Sefer Yildirim betreft. In april 2018 is aandacht gevraagd voor dit coldcase-onderzoek.
HAARLEMMERMEER De politie in Haarlemmermeer kan niet alles meer doen. Dat is de kern van een brief die het college van burgemeester en wethouders deze week aan de gemeenteraad heeft gestuurd.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
ZWANENBUERG De politie heeft begin deze week twee verdachten uit Zwanenburg aangehouden voor de dood van de 17-jarige Amsterdamse jongen, Mohamed Bouchikhi. Dat meldt de politie zondag. De jongen kwam twee jaar geleden om het leven bij de schietpartij in het buurthuis waar hij stage liep. Hij werd per ongeluk onder vuur genomen in het...
NIEUW VENNEP In het water bij Habanera in Nieuw-Vennep is een overleden persoon aangetroffen. 
SCHIPHOL Het Cargo Harc-team Schiphol, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD en Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag 14 januari twee mannen aangehouden op verdenking van drugssmokkel.