Ongeval

Nieuw-Vennep Een fietser is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde op de kruising van de Westerdreef met de Venneperweg. Gezien de verwondingen van het slachtoffer zijn meerdere ambulances en het traumateam ter plaatse gekomen.
HOOFDDORP Aan de Paxlaan in Hoofddorp heeft zondag 24 november rond 22.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HOOFDDORP Op de Van Heuven Goedhartlaan is maandagochtend een bedrijfsbusje op zijn kant tot stilstand gekomen.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
Hoofddorp De bestuurder van een taxi is vrijdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op het Leenderbos. Even voor 01:00 uur vloog de mannelijke chauffeur uit de bocht. Op het moment van het ongeluk zaten ter geen passagiers in de taxi. 
Hoofddorp Een automobiliste is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeluk op de Kruisweg. De bestuurster reed tegen de zijkant van een vrachtwagen. 
Advertorial
Een lang en gelukkig leven, wie wil dat nu niet? Voor de een betekent dit: veel tijd doorbrengen met familie en vrienden. Anderen hechten waarde aan een leuke baan, een...
HOOFDDORP Bij een ongeval op de A5 is woensdagmiddag 6 november een buschauffeur gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur toen de buschauffeur met zijn bus ter hoogte van Schiphol achterop een vrachtwagen botste.
ABBENES Wie is getuige geweest van een aanrijding tussen een personenauto en een bakwagen vorige week woensdag bij de carpoolplaats langs de Lisserweg bij Abbenes? De politie roept mensen die iets gezien hebben op zich te melden.