Ongeval

SCHIPHOL Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Prestwickweg op Schiphol is dinsdagmiddag 8 oktober een man ernstig gewond geraakt bij het lossen van een vrachwagen. 
VIJFHUIZEN Een automobilist is maandagochtend 7 oktober gewondgeraakt toen hij met zijn auto van de Drie Merenweg afraakte en ondersteboven in het water tot stilstand kwam. Diverse hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
Vijfhuizen De hulpdiensten zijn zondagmorgen groots uitgerukt voor een te water geraakte auto. Omstreeks 07:45 uur is de auto door een passant ontdekt in de Ringvaart. Bij de auto was niemand meer te bekennen. Politie, een compleet duikteam van de brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. 
De vrouw kwam met natte voeten en met de schrik vrij. De wagen wordt door de bergingsdienst weer op het droge gezet. De vrouw is door haar man opgehaald.
Advertorial
HOOFDDORP Ook dit kwartaal heeft WK makelaars weer de cijfers van de bestaande bouw onder de loep genomen en vergeleek de plaatsen Hoofddorp en Nieuw...
HOOFDDORP Een fietser is vanochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Deltaweg. De man stak de weg over bij een oversteekplaats, toen hij over het hoofd gezien werd door een automobiliste. De fietser werd geschept en kwam met een smak op het asfalt terecht.
HOOFDDORP De politie doet onderzoek op de Paxlaan bij het Nova College in Hoofddorp. Daar is eerder vandaag een persoon ernstig gewond geraakt toen een auto en een scooter met elkaar in botsing kwamen. Wat de precieze oorzaak van het ongeval is, is niet bekend.
Hoofddorp Een automobiliste is zondagmiddag te water graakt toen zij uit de bocht vloog op de verbindingsweg van de A4 naar de A5 bij Hoofddorp.
Badhoevedorp Een vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk bij de A9. Even voor 23:00 uur ging het fout bij de afslag naar Badhoevedorp. In de bocht van de afrit schoot de bestuurster door en reed tegen een lantaarnpaal. De auto kwam uiteindelijk op de tegengesteld rijbaan tot stilstand.