Overig

HOOFDDORP De politie kreeg rond 22.00 uur een melding binnen dat er geschoten was in de Mary Zeldenruststraat. De politie is ter plaatse gegaan en constateerde dat er daadwerkelijk op een woning was geschoten. Niemand raakte hierbij gewond.
SCHIPHOL De marechaussee heeft rond 10.15 uur in een auto op parkeerterrein P1 bij luchthaven Schiphol een verdacht pakketje aangetroffen. De marechaussee heeft de omgeving korte tijd afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse voor onderzoek.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEM Er zijn sommige dingen die je maar beter niet kunt doen. Eén daarvan is je middelvinger opsteken naar de politie terwijl je onder invloed op een bromfiets rijdt.
ZWANENBURG De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 53-jarige Amsterdammer op de Leeweg in Zwanenburg. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP Op woensdagmiddag hield de politie een 35-jarige man uit Sassenheim aan op verdenking van het plegen van een overval op een winkel aan de Tuinweg in Hoofddorp.
HOOFDDORP Vannacht rond 00.00 uur heeft de politie een 28-jarige verdachte aangehouden nadat hij met een gestolen auto over de A4 reed.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
Hoofddorp De politie heeft de brandweer vanmorgen ter assistentie geroepen voor achtergelaten vaten op een fietspad nabij de Nieuwe Molenaarslaan. Het gaat om onafgesloten vaten die chemisch zouden ruiken. Rond 11:00 uur werden de vaten ontdekt. 
Boesingheliede Bij een herfststorm in Boesingheliede is afgelopen nacht flinke schade ontstaan. Door de wind waaiden dakpannen weg en braken takken van bomen af. Met veel afgebroken takken en weggewaaide dakpannen had de brandweer dan ook een flinke kluif aan de stormschade. Voor zover bekend raakte niemand gewond.
SCHIPHOL De marechaussee op Schiphol heeft vanochtend een snelheids- en verkeerscontrole gehouden op de Loevensteinse Randweg. Marechaussees stonden met een lasergun op de Loevensteinse Randweg, voertuigen die te snel reden werden gecontroleerd op de parkeerplaats P40.