Overig

Hoofddorp De politie heeft de brandweer vanmorgen ter assistentie geroepen voor achtergelaten vaten op een fietspad nabij de Nieuwe Molenaarslaan. Het gaat om onafgesloten vaten die chemisch zouden ruiken. Rond 11:00 uur werden de vaten ontdekt. 
Boesingheliede Bij een herfststorm in Boesingheliede is afgelopen nacht flinke schade ontstaan. Door de wind waaiden dakpannen weg en braken takken van bomen af. Met veel afgebroken takken en weggewaaide dakpannen had de brandweer dan ook een flinke kluif aan de stormschade. Voor zover bekend raakte niemand gewond.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
SCHIPHOL De marechaussee op Schiphol heeft vanochtend een snelheids- en verkeerscontrole gehouden op de Loevensteinse Randweg. Marechaussees stonden met een lasergun op de Loevensteinse Randweg, voertuigen die te snel reden werden gecontroleerd op de parkeerplaats P40.
HOOFDDORP De politie heeft zaterdag 21 september rond 14.40 uur een inwoner van Hoofddorp aangehouden die in conflict kwam met een bekende en hem vermoedelijk tijdens dit conflict verwondde.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP De politie heeft maandagochtend 9 september in Hoofddorp een trouwstoet aan de kant gezet vanwege diverse verkeersovertredingen. Een 21-jarige man kreeg een bekeuring omdat hij een groot aantal fakkels in de kofferbak had liggen.
SCHIPHOL De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdagochtend op Schiphol een 39-jarige man aangehouden in verband met een valse bommelding. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Volgens de marechaussee "rook de man bij zijn arrestatie naar alcohol".
RIJSENHOUT Vannacht kwam een melding van een steekpartij aan de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout binnen. Rond 01:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Politie, een tweetal ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse. De situatie bleek mee te vallen; na de eerste zorg ter plaatse hoefde niemand naar het ziekenhuis.
BADHOEVEDORP Wie kan meer vertellen over de huidige verblijfplaats van Aiden Joseph Bourke? Die vraag stelt de politie vandaag. Bourke is sinds 2 augustus vermist, hij verbleef op dat moment in het Ibis-hotel in Badhoevedorp. 
BADHOEVEDORP Een 39-jarige inwoner van Badhoevedorp is zondag zijn waterscooter kwijtgeraakt. Het vaartuig werd door de politie in beslag genomen op de Nieuwe Meer nadat een 42-jarige Amsterdammer er roekeloos mee aan het varen was.