Overig

SCHIPHOL De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdagochtend op Schiphol een 39-jarige man aangehouden in verband met een valse bommelding. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Volgens de marechaussee "rook de man bij zijn arrestatie naar alcohol".
RIJSENHOUT Vannacht kwam een melding van een steekpartij aan de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout binnen. Rond 01:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Politie, een tweetal ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse. De situatie bleek mee te vallen; na de eerste zorg ter plaatse hoefde niemand naar het ziekenhuis.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
BADHOEVEDORP Wie kan meer vertellen over de huidige verblijfplaats van Aiden Joseph Bourke? Die vraag stelt de politie vandaag. Bourke is sinds 2 augustus vermist, hij verbleef op dat moment in het Ibis-hotel in Badhoevedorp. 
BADHOEVEDORP Een 39-jarige inwoner van Badhoevedorp is zondag zijn waterscooter kwijtgeraakt. Het vaartuig werd door de politie in beslag genomen op de Nieuwe Meer nadat een 42-jarige Amsterdammer er roekeloos mee aan het varen was.
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
HAARLEMMERLIEDE De politie is donderdagmiddag rond twee uur een onderzoek gestart nadat daar het lichaam van een vrouw is aangetroffen. Het treinverkeer tussen Haarlem en Amsterdam is daardoor stilgelegd.