Politiek

HAARLEMMERMEER De gemeente wil zoveel mogelijk tankstations en zelfstandige elektrische laadstations uit de woonkernen Haarlemmermeer weren en stelt ruimte beschikbaar langs uitvalswegen en op bedrijventerreinen. De huidige exploitanten krijgen voorrang die ruimte in te nemen. Maken ze daar geen gebruik van, dan krijgen nieuwe ondernemers een...
HAARLEMMERMEER De raadsleden waren donderdag tijdens hun vergadering veelal oranje uitgedost. De actie was bedoeld als krachtig signaal tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEMMERMEER D66 Haarlemmermeer maakt zich ernstige zorgen over zorgfraude in de gemeente. De partij heeft naar aanleiding van het verschijnen van een rapport van het Informatie Knooppunt Zorgfraude vragen gesteld aan het college. 
HAARLEMMERMEER De zorg aan inwoners die hulp nodig hebben verloopt op dit moment goed, maar het Haarlemmermeerse college van burgemeester en wethouders vindt dat het altijd beter kan. De gemeente wil daarbij vooral maatwerk leveren, zei wethouder Mieke Booij van Zorg en Welzijn dinsdag bij de presentatie van het beleid voor de komende vier jaar.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer heeft nog geen verzoek gekregen van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) om in de gemeente asielzoekers op te vangen. Dat heeft wethouder Mieke Booij deze week gezegd tijdens het wekelijkse persgesprek.
HAARLEMMERMEER Zwarte Piet mag toch helemaal zwart blijven in het komende Sinterklaasfeest in dorpshuizen, wijk- en jongerencentra in Haarlemmermeer. Het Zwarte Pietenverbod van Maatvast is teruggedraaid.
Advertorial
Een lang en gelukkig leven, wie wil dat nu niet? Voor de een betekent dit: veel tijd doorbrengen met familie en vrienden. Anderen hechten waarde aan een leuke baan, een...
HAARLEMMERMEER Oud-wethouder Tom Horn gaat vooral de weidsheid van Haarlemmermeer missen. De beoogde nieuwe burgemeester van de gemeente Epe zei dat zondag als gast van Meerradio. “Mijn vrouw zegt ook altijd dat de vergezichten met mooie luchten hier uniek zijn. Die heb je niet op de Veluwe.”
Er is op dit moment al op diverse locaties de mogelijkheid om te sporten of te joggen, maar het kan het college dus niet genoeg zijn.