Politiek nieuws

HAARLEMMERMEER De zorg aan inwoners die hulp nodig hebben verloopt op dit moment goed, maar het Haarlemmermeerse college van burgemeester en wethouders vindt dat het altijd beter kan. De gemeente wil daarbij vooral maatwerk leveren, zei wethouder Mieke Booij van Zorg en Welzijn dinsdag bij de presentatie van het beleid voor de komende vier jaar.
HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer heeft nog geen verzoek gekregen van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) om in de gemeente asielzoekers op te vangen. Dat heeft wethouder Mieke Booij deze week gezegd tijdens het wekelijkse persgesprek.
Advertorial
Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die...
HAARLEMMERMEER Zwarte Piet mag toch helemaal zwart blijven in het komende Sinterklaasfeest in dorpshuizen, wijk- en jongerencentra in Haarlemmermeer. Het Zwarte Pietenverbod van Maatvast is teruggedraaid.
HAARLEMMERMEER Oud-wethouder Tom Horn gaat vooral de weidsheid van Haarlemmermeer missen. De beoogde nieuwe burgemeester van de gemeente Epe zei dat zondag als gast van Meerradio. “Mijn vrouw zegt ook altijd dat de vergezichten met mooie luchten hier uniek zijn. Die heb je niet op de Veluwe.”
Advertorial
Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die...
Er is op dit moment al op diverse locaties de mogelijkheid om te sporten of te joggen, maar het kan het college dus niet genoeg zijn.
BADHOEVEDORP De fracties van Forza! en SRH hebben donderdag tijdens de raadsvergadering tegen de onteigening van grond gestemd die in Badhoevedorp nodig is om de zogeheten Groene As aan te leggen. Forza!-raadslid Erik Vermeulen zei dat de eigenaar van de grond de kans moet krijgen om zijn plannen uit te voeren en fractievoorzitter Rinus...