Sport

VIJFHUIZEN DSOV O19 gaat met Pinksteren meedoen aan de Haderslev Cup in Denemarken. Een groot internationaal toernooi dat dit jaar voor de derde keer wordt gehouden en waarvoor zich 230 teams uit Denemarken, Duitsland, Nederland en Polen hebben ingeschreven.
HEERENVEEN Schaatsster Esmee Visser, afkomstig uit Beinsdorp, heeft bij de EK afstanden in Heerenveen haar Europese titel op de 3000 meter geprolongeerd. Ze reed met 3.59,15 de beste tijd. De Russin Natalia Voronina eindigde op ruime afstand als tweede in 4.01,66. De Italiaanse Francesca Lollobrigida pakte brons met een persoonlijk record van...
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HEERENVEEN Schaatsster Esmee Visser, afkomstig uit Beinsdorp, heeft bij de NK afstanden in Heerenveen ook de 5000 meter op haar naam geschreven. De olympisch kampioene op dit onderdeel prolongeerde haar titel met een prima tijd van 6.50,96.
HEERENVEEN Esmee Visser, afkomstig uit Beinsdorp, heeft bij de NK afstanden in Thialf de 3000 meter op haar naam geschreven. De 23-jarige schaatsster van TalentNED dook in de laatste rit onder de leidende tijd van Irene Schouten. Visser, Europees kampioene op deze afstand, zegevierde met een tijd van 4.01,29. Schouten pakte zilver met 4.01,80...
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
BADHOEVEDORP Hoofdtrainer van de zondagselectie Danny Hijzelendoorn heeft voor een jaar bijgetekend bij Pancratius. De voetbalclub uit Badhoevedorp is zeer tevreden over de trainer die vorig seizoen begon en zijn ploeg in de middenmoot van de tweede klasse liet eindigen.
NIEUW-VENNEP “Door de fysieke last die ik door problemen met mijn rechterknie had, is 2019 voor mij als beroepstennisser een heel moeilijk jaar geweest. Ik kon nog maar voor zo’n 65% functioneren en dat is niets voor mij. Ik ga altijd voor een 100 procent inzet. Daarom heb ik besloten er helemaal mee te stoppen.”
NIEUW-VENNEP Rob van Rossum wordt stadionspeaker van het Europees Kampioenschap van UEFA in 2020. Van Rossum is onder meer bekend van zijn werk als stadionspeaker van Ajax en het Nederlands Elftal. Vanaf volgend jaar gaat de Venneper dus ook internationaal. Zo maakt hij zelf bekend op Twitter en Facebook.
BADHOEVEDORP RKSV Pancratius is vorige week door de VriendenLoterij benoemd tot 'Club van de Week'. De bijbehorende bijdrage van 10.000 euro gaat naar het vervagen opknappen van het versleten panna-veld.
RIJSENHOUT Tennisvereniging Rijsenhout gaat feest vieren, want de club bestaat in 2020 50 jaar. Bij de start van het jubileumjaar vonden alle leden op 26 november een bijzondere jubileumkalender in hun brievenbus. Daarop staan alle maandelijkse feestelijke en sportieve activiteiten, met als hoogtepunt het gouden jubileumfeest op 28 november 2020.