Sport nieuws

BADHOEVEDORP Hoofdtrainer van de zondagselectie Danny Hijzelendoorn heeft voor een jaar bijgetekend bij Pancratius. De voetbalclub uit Badhoevedorp is zeer tevreden over de trainer die vorig seizoen begon en zijn ploeg in de middenmoot van de tweede klasse liet eindigen.
NIEUW-VENNEP “Door de fysieke last die ik door problemen met mijn rechterknie had, is 2019 voor mij als beroepstennisser een heel moeilijk jaar geweest. Ik kon nog maar voor zo’n 65% functioneren en dat is niets voor mij. Ik ga altijd voor een 100 procent inzet. Daarom heb ik besloten er helemaal mee te stoppen.”
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
NIEUW-VENNEP Rob van Rossum wordt stadionspeaker van het Europees Kampioenschap van UEFA in 2020. Van Rossum is onder meer bekend van zijn werk als stadionspeaker van Ajax en het Nederlands Elftal. Vanaf volgend jaar gaat de Venneper dus ook internationaal. Zo maakt hij zelf bekend op Twitter en Facebook.
BADHOEVEDORP RKSV Pancratius is vorige week door de VriendenLoterij benoemd tot 'Club van de Week'. De bijbehorende bijdrage van 10.000 euro gaat naar het vervagen opknappen van het versleten panna-veld.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
RIJSENHOUT Tennisvereniging Rijsenhout gaat feest vieren, want de club bestaat in 2020 50 jaar. Bij de start van het jubileumjaar vonden alle leden op 26 november een bijzondere jubileumkalender in hun brievenbus. Daarop staan alle maandelijkse feestelijke en sportieve activiteiten, met als hoogtepunt het gouden jubileumfeest op 28 november 2020.
NIEUW-VENNEP Scott Griekspoor beëindigt zijn tennisloopbaan. De 28-jarige Venneper is regerend Nederlands kampioen. In de finale van de NK was hij vorig jaar in de finale te sterk voor Jelle Sels.
HOOFDDORP Het eerste herenteam van 'MeerSquash heeft woensdagavond goede zaken gedaan in de DPD Heren Eredivisie. In eigen huis wonnen de Hoofddorpse squashers met 12-1 van CS Drachten / Froconsur.
HOOFDDORP Met de ondertekening van een contract bij Ed Carpenter Racing voor deelname aan de IndyCar Series, is voor Rinus van Van Kalmthout een droom uitgekomen. "Het gaat nu echt beginnen," zegt de 19-jarige Hoofddorper die wordt gesponsord door Jumbo, La Place en Basic Fit.
BEINSDORP Esmee Visser heeft zich enigszins hersteld van het teleurstellende resultaat tijdens de eerste World Cup vorige week. De Beinsdorpse eindigde werd afgelopen weekeinde vijfde op de 3 kilometer, waar ze een weer eerder in Minsk nog genoegen moest nemen met de negende stek.