Voetbal

VIJFHUIZEN DSOV O19 gaat met Pinksteren meedoen aan de Haderslev Cup in Denemarken. Een groot internationaal toernooi dat dit jaar voor de derde keer wordt gehouden en waarvoor zich 230 teams uit Denemarken, Duitsland, Nederland en Polen hebben ingeschreven.
BADHOEVEDORP Hoofdtrainer van de zondagselectie Danny Hijzelendoorn heeft voor een jaar bijgetekend bij Pancratius. De voetbalclub uit Badhoevedorp is zeer tevreden over de trainer die vorig seizoen begon en zijn ploeg in de middenmoot van de tweede klasse liet eindigen.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
NIEUW-VENNEP Rob van Rossum wordt stadionspeaker van het Europees Kampioenschap van UEFA in 2020. Van Rossum is onder meer bekend van zijn werk als stadionspeaker van Ajax en het Nederlands Elftal. Vanaf volgend jaar gaat de Venneper dus ook internationaal. Zo maakt hij zelf bekend op Twitter en Facebook.
BADHOEVEDORP RKSV Pancratius is vorige week door de VriendenLoterij benoemd tot 'Club van de Week'. De bijbehorende bijdrage van 10.000 euro gaat naar het vervagen opknappen van het versleten panna-veld.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
NIEUW- VENNEP Commentator Frank Snoeks zorgde woensdag tijdens Oranje - Estland voor een mooi stukje promotie voor het voetbal in Haarlemmermeer, met name voor Dios uit Nieuw Vennep. In de tweede helft noemde hij debutant Calvin Stengs 'bij mijn weten de enige speler van Dios die ooit het Nederlands Elftal heeft gehaald.' De wedstrijd trok 2...
NIEUW-VENNEP De interland die het Nederlands elftal gisteravond afwerkte tegen Estland had een uitgesproken Venneps tintje. De wedstrijd betekende namelijk het debuut voor Calvin Stengs, die zijn jeugd doorbracht in Nieuw-Vennep en de eerste stappen op het voetbalveld zette bij SV DIOS.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
NIEUW-VENNEP Opnieuw feest in Rijsenhout dit weekeinde. Na onlangs nog het 50-jarig jubileum, was nu de eerste zege van het seizoen de aanleiding. Kagia, FC VVC en DIOS gingen onderuit. 
BADHOEVEDORP Op de velden van RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp wordt in samenwerking met het Ramada Amsterdam Airport Schiphol op 7 en 8 september weer gestreden om de Ramada Cup. Het internationale toernooi voor teams onder 13 jaar kent een ijzersterk deelnemersveld.