Winkels

HAARLEMMERMEER De leegstand van winkels in meerdere kernen van Haarlemmermeer blijft een nijpend probleem. Dat zei wethouder Marja Ruigrok van Economie en Innovatie donderdag in de gemeenteraad tijdens een debat over het beleid voor commerciële voorzieningen.
HOOFDDORP Boekhandel Stevens staat centraal in het korte kerstverhaal dat de Hoofddorpse auteur Lex Passchier speciaal voor de winkel schreef. Het boekje ligt vanaf vrijdag in de boekhandel en (nieuwe) klanten kunnen 'De schim van Stevens' gratis afhalen. Op = op.
Advertorial
Helaas kan je een auto niet altijd verkopen of inruilen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Als de auto bijvoorbeeld total loss is verklaard of geen apk meer heeft en niet...
HAARLEMMERMEER Wethouder Marja Ruigrok van Economie en Innovatie heeft er alle vertrouwen in dat de leegstaande winkelpanden in Hoofddorp en Nieuw-Vennep weer snel worden gevuld. Dat zei zij dinsdag bij de presentatie van haar beleid voor commerciële voorzieningen.
NIEUW-VENNEP Deze week en volgende week viert Rob van der Geest SPORT 2000 haar 90-jarig bestaan. Het bedrijf bestaat uit drie sportwinkels, die gevestigd zijn in Roelofarendsveen, Nieuw Vennep en 's-Gravenzande.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
BADHOEVEDORP Tijdens de veiling die na afloop van het stratengolftoernooi werd gehouden kwamen twee prachtige stukken onder de hamer. Juwelier Dennis Bijlsma stelde een Coronet dameshorloge met diamanten ter waarde van 1.100 euro beschikbaar en Albert van der Kolk Tweewielers schonk een Giant Ease-E ter waarde van 1.700 euro.
HOOFDDORP Het was de afgelopen maanden even afzien voor de klanten van de HEMA aan het Polderplein in Hoofddorp. Er werd flink verbouwd in het pand, en dat betekende dat iedereen zich even moest aanpassen. Maar het was de moeite waard, zo bleek vandaag wel weer tijdens de officiële heropening van de winkel.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
HOOFDDORP Chinees restaurant Golden Paradise is zondag voor het laatst open. Het restaurant is aanwezig in winkelcentrum Overbos sinds de opening 33 jaar geleden.