Lezersnieuws

Inschrijven voor dnata Haarlemmermeer Run

Nog niet ingeschreven voor de 13e dnata Haarlemmermeer Run op zondag 2 september? Je kan je nog voorinschrijven tot 21 augustus. Na inschrijving is mogelijk daags voor de run en op de dag van de loop op 2 september.

Duidelijke winnaars voor de Vlieger en Beerendonk

Nieuw Vennep – Met nog zo’n vijf weekenden duivensport voor de boeg begint het seizoen zijn einde al weer te naderen.

Struik wederom in knop

Deze foto maakte ik vorige week van een wederom in knop staande struik op de Leimuiderdijk te Weteringbrug. De struik is onderdeel van het openbaar groen en heeft -evenals de overige struiken- al enkele maanden in bloei gestaan.

Start nieuwe sportseizoen

De periode loopt van 6 september tot en met 17 januari 2019.

50PLUS in de Haarlemmermeer.

De partij 50PLUS wil graag een afdeling in de Haarlemmermeer, waarbij de seniorenbelangen voorop zullen staan.

Wie komt er zaalvoetballen bij de ZABO

Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2018-2019 nog één zaalvoetbalteam die de competitie komt versterken.

Ludieke actie: Word Leemans Schoenen Fan & Win!

17 augustus 2018, Amsterdam – Het bedrijf Leemans Schoenen heeft in samenwerking met De Beren Haarlem, De Beren Woerden Escape World en Stage Entertainment een hele leuke winactie opgezet, om haar ‘fans’ te belonen.

bridgelessen

Bridgeles voor beginners.

Rotonde Julianadorp

ik las dat de vlinder last heeft van de aanleg van de retonde en bijkomende overlast dus komen er minder mensen .misschien licht het niet aan de werkzaamheden maar meer aan de uitstraling van het pand .het lokt mij niet naar binnen .en wat ik hoor anderen ook niet en als straks de nieuwe weg klaa

Team Sportservice sluit zomer af met groots wandelevenement

HOOFDDORP – Wandelen is gezond voor lichaam en geest en een van de populairste lessen van Team Sportservice Haarlemmermeer. Genoeg reden dus om de zomervakantie af te sluiten met een groots wandelevenement, de Grand Tour du Haarlemmermeer, op woensdag 29 augustus 2018 in Hoofddorp.

Pagina's