Deel je nieuws

Les Miserables

Op 11 en 12 september brengt theaterkoor de "Midway Joy Singers" 2 prachtige uitvoeringen van Les Miserables in de Meerse o.l.v. dirigent Hein Verheijen.

Krav Maga introductie seminar

Zelfverdediging en weerbaarheid voor iedereen. Het doel van Krav4Defense (K4D) is mensen te leren om zich effectief te kunnen verdedigen tegen verschillende vormen van verbale- en vooral fysieke agressie, gericht tegen zichzelf of anderen.

Swingende jazzmiddag met Spaarne kwartet

Wie van jazz houdt, mag op zondag 1 maart de swingende middag verzorgd door het Spaarne Jazzkwartet in Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp niet missen.

Schapenscheren

De kudde van de Fortboerderij wordt zaterdagmorgen geschoren. Belangstellenden van harte welkom. Op het Fort bij Aalsmeer, Aalsmeerderdijk 460.

Haarlemmermeerse schrijft thriller

Wist u dat......

 

Er in de Haarlemmermeer een auteur van thrillers woont?

Haar naam Jannie Mastenbroek is?

Haar 1e boek MPS River Mermaid heet?

Dit boek zowel in paperback als e-book is uitgegeven?

De prijs van de paperback (boek)  € 22,99 is?

Feico Deutekom in de Sloterkerk

Op zondagmiddag 8 maart 2020 is er een hernieuwd optreden van de solo pianist Feico Deutekom die op de vleugel muziek van Philip Glass ten gehore zal brengen. Betoverend, imponerend en hypnotiserend: zo werd zijn interpretatie van het Minimal Music genre vorig jaar gekarakteriseerd.

Brokken Rotonde

In het HCNieuws van 19 februari 2020 krijgt de “Brokken-rotonde” enige aandacht vanwege het ongeluk waarbij een snorscooter betrokken was. De berijdster van de snorscooter is over het hoofd gezien door de chauffeur van een bedrijfsbusje.

Bouw Amsterdam The Style Outlets vordert gestaag

Amsterdam The Style Outlets wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op slechts 8 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam.

REPAIR CAFÉ

In het repair café kunt u al uw leuke en dierbare spulletjes die stuk zijn gegaan laten repareren, uiteraard voor zover dat mogelijk is.

Groene akkers

Februari 2020- Nieuw-Vennep--Wat een weer de laatste tijd , 'n mix van wisselende bewolking - zon- regen- hagel, afgelopen weekend was razende  storm Dennis aan de beurt en was de temperatuur uitzonderlijk hoog voor de tijd van het jaar.

Pagina's