Lezersnieuws

Zet jezelf op 1!

Bungelen jouw eigen wensen altijd onderaan je to-do lijst? Ontdek in de workshop van Maureen Vogel en Tammy Maduro dat jezelf op 1 zetten niet egoïstisch is. Integendeel.

eerste paal nieuwbouw in Oude Meer

Afgelopen vrijdag werd de eerste paal geslagen voor een tweede bedrijfsverzamelgebouw op het terrein van Rosevalley Garden in Oude Meer. Het is een welkome aanvulling in dit gebied met deze metrages incl.

Wel kansen maar geen goals voor DSOV!

Het goede voorbeeld van pupil van de week Ismail Benhaddi werd niet echt opgevolgd tijdens de wedstrijd, die volgde op de benutte slalom van de 7-jarige.

GroenLinks is niet tevreden met de antwoorden van het college op de vragen over de mogelijke verhuizing van museum Crash '40-'45 uit het fo

De gemeente wil het fort leeg maken om er een nieuwe huurder voor te zoeken die het fort in zijn geheel gaat beheren. Het museum moet verhuizen maar waarheen? Het museum wil helemaal niet verhuizen.

Concert Gert van Hoef

Zaterdag 20 oktober geeft Gert van Hoef een concert in het Lichtbaken in Rijsenhout. Al jaren een zeer populaire organist in Nederland. Op YouTube heeft hij al meer dan 38.000 volgers. Mensen die zeer enthousiast zijn over zijn spel. Zaterdag de 20ste is hij dus in Rijsenhout.

30 km - zone

Het sprookje van Stroken, Stippen, Snelheid en Veiligheid.

Er WAS eens een doorgaande weg tussen Nieuweweg en Hoofdweg – Oostzijde: de Wieger Bruinlaan, Hoofddorp (situatie vóór september 2018).

Sport met plezier tijdens sport- en spelles voor 60-plussers

Tijdens de wekelijkse sport- en spelles van Team Sportservice Haarlemmermeer werken mannen en vrouwen aan hun conditie, spierversterking en beoefenen ze verschillende sporten, zoals volleybal, badminton of slagbal.

Masterclass Krachtig lijf, succesvol bedri

De gemiddelde ondernemer werkt maar liefst zo?n zestig uur per week en vindt dat geen probleem, blijkt uit onderzoek van verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse. Twee van de vijf grootste problemen die ondernemers wel zien, zijn ?het vinden van een balans tussen werk en priv??

Jongste zelfstandige personal trainer van Haarlemmermeer organiseert masterclass

Op 21 oktober 2018 van 10.00 tot 13.30 uur geeft de jongste zelfstandige personal trainer van de Haarlemmermeer een masterclass. Tijdens dit event wil Jonas Föllmi graag ondernemers helpen met hun lijf en bedrijf.

ER LIGT EEN BOM ONDER HET HUIDIGE COLLEGE.

GROOTSTE FINANCIËLE DEBACLE IN DE GESCHIEDENIS VAN DE GEMEENTE HAARLEMMERMEER.

Pagina's