Deel je nieuws

Na ruim een halve eeuw dit jaar de laatste Rode Kruis Boottocht Badhoevedorp

Na 55 boottochten met deelnemers uit Badhoevedorp is er een einde gekomen aan de Rode Kruis Boottochten.

Het  landelijk bestuur van het RodeKruis heeft besloten een punt te zetten achter de 'sociale taken'  waaronder de bingo-middagen, de boottochten en de vakantieweken.

Burgermeester op de koffie voor 60 jarig huwelijksjubileum

17 juni was een bijzondere dag voor het echtpaar Jan en Jo Breedijk. Op deze dag vierden zij hun 60 jarig huwelijksjubileum in aanwezigheid van familie en bewoners van verzorgingscentrum de Horizon in Hoofddorp. Ook de Burgermeester kwam het echtpaar speciaal voor deze gelegenheid feliciteren.

Zondagavond 23 juni Ontmoetingsdienst in de Witte Kerk te Nieuw-Vennep
 

Zondagavond 23 juni a.s. zal ds. Ds. Taco Koster uit Nieuw-Vennep de ontmoetingsdienst voorgaan in de Witte kerk aan de Hoofdweg 1318 te Nieuw-Vennep.

Avondfiets4daagse

RTC Hoofddorp organiseert de avondfiets4daagse. Elke avond een leuke tocht van 30 km door de Haarlemmermeer. https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse/

Groene akker met blauwe lucht

Dinsdag (11 juni 2019) genoot ik op de busreis van werk naar huis van een mooie blauwe lucht met hier en daar flarden van witte wolken. Rijdend op de A4 richting Weteringbrug maakte ik deze foto.

Make Some Noise op 19 juni

Hoe kan vliegtuiggeluid-adaptief bouwen circulair worden gerealiseerd en tegelijkertijd bijdragen aan een goede leefomgeving en microklimaat?

1e editie Internationale Spring Fair Klavertje vier

Op vrijdag 7 juni organiseerde basisschool Klavertje vier voor de 1e keer een internationale Spring Fair.  Met als doel om wereldburgerschap van de school te laten zien aan alle ouders en buurtbewoners.

Thema avond “Ouder zijn van een kind met autisme….. een uitdaging?!”

Op dinsdag 25 juni organiseert het AIC Hoofddorp samen met de Ouder Contactgroep Autisme Haarlemmermeer van Mantelzorg en Meer een thema avond over “Ouder zijn van een kind met autisme….. een uitdaging?!” door José Koster.

Simone Koops-Ouwerkerk nieuwe directeur-bestuurder Bardo

De Raad van Toezicht van Stichting Bardo is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van 1 september aanstaande Simone Koops-Ouwerkerk wordt benoemd als directeur-bestuurder van Stichting Bardo. Zij volgt Marion Sonneveld op die na zeven jaar afscheid neemt als directeur-bestuurder.

Met de bus langs vergeten boerderijen

Maak een prachtige avondrit langs het bijzondere erfgoed van Haarlemmermeer op de langste dag van het jaar. Op 21 juni organiseert het Podium voor Architectuur twee lezingen en aansluitend een excursie over Landschap en Erfgoed als onderlegger voor gebiedsontwikkeling.

Pagina's