Deel je nieuws

Vennep Flyers heeft complete off day tegen The Herons

Afgelopen zondag wisten de Flyers niet te winnen uit bij The Herons. In een koud Heerhugowaard bleven de knuppels van de Vennepers ook koud. Eindstand 8-2 in het voordeel van de thuisploeg. In de eerste inning hadden de Flyers het direct moeilijk.

Familiemusical Woezel & Pip en de Tijdmachine - Schouwburg De Meerse in Hoofddorp

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’.

Nieuwe bushaltes Floriande

De afgelopen weken is begonnen met nieuwe bushaltes langs de Waddenweg en Deltaweg. Het worden R-Net haltes en dat betekent nieuwe abri's, nieuwe bankjes, fietsenstallingen, elektronische reistijden vermelding (DRIS) en blindengeleide tegels. Op de foto wordt een oud wachthokje weggehaald.

Kenamju Karate pakt 9 prijzen op Internationale WW-CUP 2019

Door Karateka's van Kenamju Karate werd drie maal goud, één maal zilver en vijf keer brons behaald.

Goede Week en Pasen in de Joannes de Doper Kerk

Op weg naar Pasen vieren we in de Goede week Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake op zaterdag. Maar er zijn nog een aantal vieringen in onze kerk om voor te bereiden op Pasen, het belangrijkste liturgische feest van de Katholieke kerk. Op onze website vind je alle vieringen op een rij.

Koude rentree dames Hoofddorp Pioniers

In een ijskoud Haarlem maakten de softbal dames van Hoofddorp Pioniers afgelopen zaterdag tussen de sneeuwbuien door na 26 jaar haar rentree in de hoogste klasse van Nederland, het werd een rentree zonder overwinning, de Hoofddorpse formatie van coach Glennsig Polonius verloren iets wat afgeteken

Hoofddorpse dansstudio pakt maar liefst zes keer het Nederlands Kampioenstitel!

Hoofddorp – 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Active Partyworld in Druten om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen hiphop van UDO Nederland.

Britt Riedijk uit Hoofddorp wint prijs voor beste profielwerkstuk HAVO

Op 13 april reikte voorzitter Prof. dr. Louise Gunning-Schepers bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) te Haarlem twee prijzen van 500 euro uit voor de beste profielwerkstukken voor HAVO en VWO.

Mud Masters 2019 - Haarlemmermeerse Bos

In het weekend van 13-14 april werd weer het evenement Mud Masters gehouden in het Haarlemmermeerse Bos. Voor de deelnemers betekende het rennen, klimmen, door de modder ploeteren en van grote hoogtes naar beneden suizen.

Generale Repetitie Singing Unlimited

Op 18 april a.s. houdt Singing Unlimited de generale repetitie. Met nog 3 weken tot de Regional Barbershopconvention in de UK (Cardiff, 9 – 11 mei) wil SU laten zien er klaar voor te zijn! Het zal de 2 competitienummers laten horen én 3 nummers als toegift.

Pagina's