Deel je nieuws

Eenzaamheid en Ouderen

Pensioen, voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen het grootste schrikbeeld.
Voor de één: niets meer moeten, lekker niksen, uitslapen, genieten van je vrijheid, geen reorganisaties en protocollen meer. Verlost van alsmaar veranderende managementvisies.

Jeugdteam J5 BC MeerShuttle Regiokampioen Badminton onder 15 jaar

Het jeugdteam J5 van de Hoofddorpse badmintonclub BCMeerShuttle is op zaterdag 16 februari Regiokampioen geworden van Noord-Holland.

Nieuwe plek voor schrijvers in de Haarlemmermeer

Wil jij een boek schrijven? Maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? En hoe bouw je je verhaal op en welke personages kies je? Vanaf nu kun je met al je vragen terecht bij de schrijfcursussen en schrijfochtenden in de nieuwe Schrijfstudio van Schrijven in de Haarlemmermeer. 

DSOV strijdend ten onder bij JOS-W

Het eerste deel van de eerste helft was redelijk in evenwicht, de eerste tien minuten waren licht in het voordeel van DSOV maar daarna was het technisch overwicht van JOS/Watergraafsmeer dat de doorslag gaf. Het bleef echter voor DSOV begrippen lang 0-0 maar dat veranderde in de 37e minuut.

Nieuwe Persoonlijke Assistent in regio Haarlem: Petra regelt hulp bij het langer zelfstandig thuis wonen

Vol enthousiasme en met veel energie is Petra Oude Aarninkhof gestart als zelfstandig ondernemer bij UWassistent in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Bloemendaal. Als persoonlijke assistent regelt zij brede ondersteuning rondom uw woning en vormt ze een betrouwbare partner in deze regio.

Running bootcamp voor kinderen in Nieuw-Vennep

Sinds een aantal maanden geeft de Outdoor Fitnessclub iedere vrijdagmiddag een Kids Running Bootcamp training in Nieuw-Vennep. Dit initiatief is sinds de start een groot succes gebleken.

Jan Beenen had blaaskanker. Toen hij hoorde dat hij ‘schoon’ was, maakte hij er een vrolijk lied over, als therapie. In ’Mijn Tokelores’ be

Het nummer gaat over een zware tijd in zijn leven. In het voorjaar van 2018 plaste hij bloed, onderging diverse onderzoeken in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp en kreeg de diagnose blaaskanker te horen. “Toen zakte de grond onder mijn voeten weg.

Komopbezoek – De gratis bezoekplanner van Nederland.

?Komopbezoek is een particulier initiatief van twee inwoners uit Nieuw-Vennep. Toen een familielid in het ziekenhuis terecht kwam hebben Paul en Carmen Bakker een online bezoekplanner gemaakt om zelf te gebruiken.

Caritas geeft voor de Stichting Leergeld

Dinsdagmiddag 12 februari j.l. overhandigde de voorzitter, Wil Hand, van de PCI-Hoofddorp (Parochiële Caritas Instelling) een cheque ter waarde van € 500,- aan de Stichting Leergeld.

Hawks overwinnen in modder en regen

Afgelopen zondag namen de heren van Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks het op tegen Thor uit Delft. De tweede helft van het rugbyseizoen is momenteel overgeleverd aan modderige weersomstandigheden, welke ideaal zijn voor een prachtige pot rugby. 

Pagina's