Deel je nieuws

Struinkidsclub over BIJzonder bijenleven

Weet jij hoe bijen leven? Hoe ze honing maken van nectar? En ken jij de bijendans? Nee, kom dan op woensdag 21 augustus naar De Heimanshof voor de ‘Struinkidsclub voor thuisblijvers’. Imker Nol weet alles over het BIJzondere leven van de bijen en laat je in de kast kijken.

Recreatie Tafeltennis in Pax

Bij de Recreatieve Tafeltennisvereniging Pax wordt tafeltennis gespeeld voor de ontspanning en het plezier die je uit deze tak van sport kunt halen.

Badhoevedorp overspoelt door “Schipholparkeerders””

Naast Vliegtuigoverlast heeft Badhoevedorp nu ook te maken met  Parkeeroverlast. 

Boezembrug Halfweg 1925-2019

Begin augustus werd het laatste stukje van de boezembrug gesloopt. Hiermee verdween (opnieuw) een stukje historie in Halfweg.

In oktober 1925 werd de brug geopend. Hierbij een foto van dat moment. Let ook op de tram op de trambrug en de stoomtrein op de spoorbrug.

Lions Spinning -Event 2e editie

Op zondagmiddag 1 sept. vind de tweede editie plaats van Lions "Meer Spinning" plaats. Gezien de mooie ervaring van vorig jaar en bovendien nog een prachtige opbrengst van € 7.500.-- voor het goede doel "Hoofddorp aan Zee".

Waag & Kunstfort presenteren Supr:organism

De ruimtevaart kan worden beschouwd als het summum van de

ANWB winkel Haarlem geeft ElliptiGO clinics

ANWB winkel Haarlem organiseert in samenwerking met Bike Anders op zaterdag 7 en zondag 8 september workouts op de ElliptiGO.

Boogschieten: Ernie Breuer uit Hoofddorp, winnaar van twee zilveren medailles.

Ernie Breuer deed van 5 augustus t/m 9 augustus mee aan het European Field Archery Championship ( EFAC ) van IFAA.

Hij schoot in de categorie veteraan man historical bow, in team en individueel.

Oogstfeest Haarlemmermeer

Appels gezocht! Iedereen kan tijdens dit oogstfeest komen proeven en beleven wat onze regio te bieden heeft aan lekkere verse producten, zoals wraps, geitenkaas, honing, cider en appelsap.

Koffieochtend met boeken

Neem u lievelingsboek mee en vertel aan anderen waarom u dit zo’n mooi boek vindt. Natuurlijk heeft de bibliotheek ook een scala aan boeken. En omdat het zomer is, gaan we in op zomerse vakantieboeken. We laten u zien welke leuke E-boeken er zijn.

Pagina's