Deel je nieuws

GEO goes Dutch: Braziliaanse studenten zorgen voor sportieve dag op Obs Merlijn

In 2019 organiseerde Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met Judo2Inspire diverse activiteiten voor GEO goes Dutch; een sportproject voor studenten in de Braziliaanse favela’s.

Douwe Egberts Punten Actie

Op vrijdagmiddag 17 jan. is de laatste telmiddag van de actie inzamelen van Douwe Egbertspunten. De Lionsclub Haarlemmermeer-Host organiseert in samenwerking met de Dorpshuizen van de "Stichting Maatvast" en de Voedselbank Haarlemmermeer al jaren een inzameling van DE punten.

Postzegelavond

De postzegelvereniging Hillegom e.o. organiseert op vrijdag 24 januari a.s een gezellige?postzegelavond.Op het programma staat een veiling van 200 kavels, bestaande uit zegels uit binnen - en buitenland, albums en stockboeken.? Voor een ieder is er wel iets te vinden.

Zondagmiddagconcert met Die Winterreise

De winter van 2020 begint in Halfweg/Zwanenburg op zondag 9 februari ‘Die Winterreise’ van Franz Schubert staat dan op het programma van de reeks Zondagmiddagconcerten in de Protestantse kerk in Halfweg.

Caribische Live muziek en Ronnie Maria

HOOFDDORP Op zaterdagavond 8 februari houdt Evangelie Gemeente De Deur vanaf 19.30 uur een "Caribbean Music Night" in combinatie met het indrukwekkende levensverhaal van Ronnie Maria bij de Klimop Basisschool in Hoofddorp.

Gluren bij de Buren

GLUREN BIJ DE BUREN ZONDAG 9 FEBRUARI IN DE MEERKOET

Jeugdcircus Acrobatico in Het Eiland !

Primeur in Beinsdorp: Jeugdcircus Acrobatico uit Badhoevedorp treedt op in Dorps-huis 't Eiland. De circustheatershows van Acrobatico zijn zeer afwisselend door de diversiteit in circusdisciplines en indrukwekkend door de creativiteit en de kwaliteit van de acts.

Informatie bijeenkomst over Schiphol

INFORMATIEBIJEENKOMST OVER SCHIPHOL 15 JANUARI Verontrustende berichten over uitbreiding! Waardedaling huizen in het verschiet?

Basisschool Polderrakkers uit Nieuw-Vennep gaat opgeruimd het nieuwe jaar in

Leerlingen en leerkrachten van basisschool De Polderrakkers houden van schoon. Vandaar dat zij op hun verzoek 30 nieuwe (zwerf)afvalgrijpers hebben gekregen van NMCX Centrum voor Duurzaamheid om rondom de school de omgeving schoon te houden.

Supportgroep Verbeter je nachtrust

Slapen doen we allemaal en wel een derde van ons leven. Maar voor de ene is het makkelijker om een goede nachtrust te pakken. Anderen blijven woelen, kunnen de dag niet loslaten of voelen zich klaar wakker op het verkeerde moment.

Pagina's