Deel je nieuws

Rijsenhout Zingt

Dit jaar staan er weer een aantal Rijsenhout zingt diensten op het programma. Prachtige muzikale diensten in het Lichtbaken aan de Aalsmeerderweg. De eerste is aanstaande zondag 20 oktober en deze dienst begint om 16.30 uur.

U18-1 basketballers SV Christofoor spelen 20 oktober landelijke bekercompetie NBB.

Sinds het nieuwe basketbalseizoen speelt het U18-1 team van SV Christofoor in de 2de divisie. Dit betekend dat zij tegen teams van over heel Nederland komen te staan. In de huidige competitie wedstrijden behaalt het team mooie winsten, waardoor zij op dit moment de 2de plek claimen.

Ruim 55% van de Nederlanders denkt lepra te kunnen krijgen tijdens vakantie

Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders vrij weinig over lepra weten. Zo denkt ruim 55% dat je besmet kunt raken met lepra als je op vakantie bent in het buitenland.

Herfst - Kom buiten spelen !

Deze bont beschilderde,carnavaleske figuren in plaatstaal -(Ossip Snoek -2001) met de vrolijk rond dartelende honden zijn niet meer weg te denken uit de groenstrook grenzend aan de woonwijk Getsewoud. Mooi thema voor de Herfst : Kom buiten spelen , weer of geen weer .

Wereldwinkel Hoofddorp reikt cheques uit aan goede doelen.

Zaterdag 12 oktober was er een klein feestje in de mooie kiosk van de Wereldwinkel op het Dik Tromplein. Ook dit jaar kon de winkel weer cheques uitreiken op basis van de omzetresultaten van de fair trade propducten.

Nieuw-Vennepper pakt mountainbiketitel Kampioen 2019

Op zaterdag 12 oktober was de finale van de MTB cup Zuid Holland in het Zuid Hollandse Rozenburg. Hierin was een mooie rol voor de 14-jarige Nieuw-Venneper Beau van Steijn weggelegd.

Een glimlach van Julia

De shetlandpony is een klein maar krachtig ponyras, dat zijn naam ontleent aan de Shetlandeilanden in het uiterste noorden van Schotland. Shetlandpony's behoren tot de kleinste pony's ter wereld. Op de Leimuiderdijk te Weteringbrug staan twee Shetlandpony’s, te weten Julia en Milan.

‘Coming out day’ in Weteringbrug

Op ‘Coming Out Day’, die jaarlijks op 11 oktober plaats vindt, wordt aandacht besteed aan het moment dat elk persoon openlijk voor zijn of haar seksuele gender identiteit uitkomt, het uit de kast komen of te wel de ‘coming-out’.

Korfbalvereniging KIOS nog 3 jeugdkampioenen rijker!

Afgelopen zaterdag zijn ook de C1, E2 en E3 kampioen geworden. Er was voor elk team weer een lekkere taart om de kampioenschappen te vieren. De teller staat nu voor dit veldseizoen op 6 jeugd-kampioenen. De jeugd van KIOS doet het supergoed.

Zagen, kruien en klussen op De Heimanshof

Heemtuin De Heimanshof in Hoofddorp doet op zaterdag 2 november weer mee aan de Nationale Natuurwerkdag. Iedereen die het leuk vindt om een dagje lekker buiten te werken in de mooiste tuin van de Haarlemmermeer is van harte welkom.

Pagina's