Lokaal lezersnieuws

Rabobank kantoor aan de Hoofdweg in Hoofddorp opent haar vernieuwde deuren

Een vernieuwd kantoor op de vertrouwde locatie. Vanaf maandag 23 juli bent u weer van harte welkom in het prachtig verbouwde, eigentijdse kantoor van de Rabobank aan de Hoofdweg 706 in Hoofddorp.

Grootheidswaan en hoogheidswaan gemeente Haarlemmermeer

Met de realisatie van "Hyde Park", heeft het college zich laten verleiden door het grote geld. Het zou mij niets verbazen dat dhr Ekazalai en mw.

Leemans Schoenen Outlet Hoofddorp ruimt op – alles moet weg!

Hoofddorp – Om ruimte te maken voor collectiewisseling is er extreem veel korting in de Leemans Schoenen Outlet in Hoofddorp. Alle schoenen zijn afgeprijsd met 50% korting! U koopt al een paar schoenen vanaf € 5,-.

Juf Tommie krijgt na 30 jaar eigen plein bij Peuterspeelzaal de Zandloper

Peuterspeelzaal de Zandloper ligt sinds vandaag aan het 'Juf Tommie Plein'. De 30-jarige Peuterspeelzaal is al deze zelfde periode onlosmakelijk verbonden met 'Juf Tommie'. 

Grazende koeien

Deze foto maakte ik van het weekeinde van grazende koeien op de weide achter de Vuurbaak te Weteringbrug. Zij maken deel uit van de veestapel van hobbyboer Bos te Weteringbrug.    De kalveren zijn inmiddels van hun moeder gescheiden. In augustus worden er nog drie kalveren verwacht.

Jeugdland genomineerd voor ANWB fonds

Jeugdland Hoofddorp is genomineerd voor een bijdrage uit het ANWB fonds met een plan voor een skelter-verkeerspark op Jeugdland. 

Oldtimer Vereniging Haarlemmermeer Kennismaking Tour dag!

Kennismaking Tour Dag 2018

Wanneer: Zaterdag 29 september 2018 Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur (Tocht vertrekt om 12:00 uur) Kosten: Geheel gratis wel even aanmelden middels het aanmeld formulier of facebook evenement! Locatie: Jeugdland Hoofddorp Redenburgsingel 100

Verkade Zomerfeest op de Oranje Nassauschool

Op twee zonovergoten schoolpleinen vierde de Oranje Nassauschool in Badhoevedorp vrijdag 29 juni in de late middag haar tweejaarlijkse Zomerfeest. Een bijzonder Zomerfeest, omdat het het laatste Zomerfeest was van directeur Bert Verkade, die eind dit schooljaar met pensioen gaat.

Pagina's