Lokaal lezersnieuws

Duidelijke winnaars voor de Vlieger en Beerendonk

Nieuw Vennep – Met nog zo’n vijf weekenden duivensport voor de boeg begint het seizoen zijn einde al weer te naderen.

Struik wederom in knop

Deze foto maakte ik vorige week van een wederom in knop staande struik op de Leimuiderdijk te Weteringbrug. De struik is onderdeel van het openbaar groen en heeft -evenals de overige struiken- al enkele maanden in bloei gestaan.

Ludieke actie: Word Leemans Schoenen Fan & Win!

17 augustus 2018, Amsterdam – Het bedrijf Leemans Schoenen heeft in samenwerking met De Beren Haarlem, De Beren Woerden Escape World en Stage Entertainment een hele leuke winactie opgezet, om haar ‘fans’ te belonen.

Rotonde Julianadorp

ik las dat de vlinder last heeft van de aanleg van de retonde en bijkomende overlast dus komen er minder mensen .misschien licht het niet aan de werkzaamheden maar meer aan de uitstraling van het pand .het lokt mij niet naar binnen .en wat ik hoor anderen ook niet en als straks de nieuwe weg klaa

Team Sportservice sluit zomer af met groots wandelevenement

HOOFDDORP – Wandelen is gezond voor lichaam en geest en een van de populairste lessen van Team Sportservice Haarlemmermeer. Genoeg reden dus om de zomervakantie af te sluiten met een groots wandelevenement, de Grand Tour du Haarlemmermeer, op woensdag 29 augustus 2018 in Hoofddorp.

Schapen in tochtsloot langs geniedijk

De afgelopen periode hebben wij (en onze overburen) acht schapen uit de tochtsloot langs de geniedijk van de verdrinkingsdood gered, omdat ze er niet meer op eigen kracht uit konden komen.

Hoofddorpse schilderijen naar Zuid-Frankrijk

Recentelijk zijn door gallery l'école d'Olargues in Zuid Frankrijk 3 grote schilderijen (2.40x1.60 m) aangeschaft en deze worden daar nu permanent tentoongesteld.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

West-Afrikaanse percussie Djembé lessen in Hoofddorp

Zoek je een leuke activiteit?

 

Vind je het leuk om muziek te maken en gezellige mensen te ontmoeten?

 

Schrijf je dan in voor de Djembé lessen van Stichting Afrikontact Promotions

 

Proefles op zaterdag 08 september 2018

Hulphond geweigerd in restaurant Nieuw-Vennep

Een gezin dacht gezellig sushi te eten in een restaurant in Nieuw-Vennep. Deze heugelijke gebeurtenis is niet vanzelfsprekend omdat de dochter van het gezin autisme heeft. Door de komst van de autisme-geleidehond , professioneel getraind door de kngf, kan dit nu eindelijk gebeuren.

Pagina's