Sport lezersnieuws

Wandeling Stichting Philia 30 maart 2019

Het weer zat afgelopen zaterdag nog niet echt mee, maar de positieve stemming was maximaal bij de wandelclub van Stichting Philia. Een mooie wandeling door Nieuw-Vennep in een groep waar je nou eens niet tussen ‘wal en schip’ valt.

Rolstoeldansers naar Open Belgisch kampioenschap

Zondag 17 maart jongstleden zijn vijf dansers van Walking Wheels in alle vroegte afgereisd naar Lommel (België) om daar deel te nemen aan het Open Belgisch Kampioenschap Rolstoeldansen. Zij komen met een gouden medaille en meerdere finaleplaatsen terug naar Nederland.

 

DSOV Handbal F1 KAMPIOEN!!

De meiden van DSOV Handbal F1 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden. Het is een echt hecht vriendinnen team en zijn het hele binnenseizoen ongeslagen gebleven. De meiden hebben een hele mooie yell: DSOV, SAMEN ZIJN WE 1, JE KUNT HET NIET ALLEEN!! En zo is het.

Goud en zilver voor Rhythmic Dreams Gymnastics Academy

Zaterdag 23 maart jl. was de eerste plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek voor groepen. In twee wedstrijden kunnen de groepen zich plaatsen voor het Nederlands kampioenschap in Ahoy.

Sjoelclub Hoofddorp

 

Uitslag 19 Maart

Hoofdklasse.

1 Cor Franck                1896 pnt

2 Henny van Egmond  1864 pnt

3 Nel Klok                    1784 pnt

A-Klasse

1 John van Egmond     1737 pnt

2 Richard van Egmond 1704 pnt

Ritmische gymnasten gehuldigd tijdens uitreiking sportmedaille

In de grote zaal van Schouwburg De Meerse zijn op 18 maart j.l. de sportmedailles uitgereikt. De presentatie was in handen van gastheer Klaas van Kruistum die in rap tempo de winnaars uit de zaal naar het podium wist te dirigeren.

EERSTE PLAATS ENZELI DE RUITER TIJDENS NK 2019 SENIOREN & TEAMS

Tijdens het Nederlands kampioenschap Senioren en teams 2019 afgelopen zondag in Zoetermeer de heeft Enzeli de Ruiter eerste plaats behaald bij de heren senioren – 75 kg.

Nunchaku doDe Jong Sports in topvorm bij USC Amsterdam

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 17 maart veel prijzen gewonnen tijdens de 3e open USC Cup Nunchaku Do kampioenschappen in Amsterdam.

Het team van Rene de Jong wist maar liefs 14 prijzen te winnen.

Met een zeer sterk team vertrokken zij naar Amsterdam.

Enerverende pot voetbal in Vijfhuizen!

Door blessures en schorsingen was coach Bart Jansen genoodzaakt de nodige omzettingen in zijn formatie te doen. Jongelingen Daaf van den Boogaard en Stan Raji begonnen in de basis en deden dat bepaald niet onverdienstelijk.

15 prijzen tijdens Benelux Open 2019

Drie eerste, 5 tweede en 7 derde plaatsen behaald door Kenamju Karate.

Pagina's