Sport lezersnieuws

Top van Rhythmic Dreams Gymnastics Academy naar NK

Afgelopen weekend nam Rhythmic Dreams Gymnastics Academy (RDGA) deel aan de halve finale 1e divisie Ritmische Gymnastiek in Alkmaar. De jonge vereniging kwam uit met elf gymnastes. Het was voor RDGA een zeer geslaagde halve finale.

Vennep Flyers wint na thriller van RCH-Pinguins 2

De Vennepse honkballers boekten vrijdagavond hun 3e overwinning van het seizoen. Uit in Heemstede werd het na een vroege voorsprong nog spannend. Eindstand 8-9 in het voordeel van de Flyers.

Rolstoeldansers op jacht naar speldje

A.s. zaterdagmiddag organiseert Walking Wheels uit Hoofddorp de traditionele danstest. Een deskundige jury beoordeelt 20 rolstoeldansers op hun prestaties. De dansers die slagen ontvangen een officieel certificaat en een speldje, uitgegeven door Stichting Rolstoeldansen Nederland.

Rolstoelbasketbal op 23 juni in Hoofddorp; durven, ervaren en gewoon doen

Op zondag 23 juni organiseren Team Sportservice Haarlemmermeer, stichting Basketball Experience Nederland en BV Hoofddorp een clinic rolstoelbasketbal in Hoofddorp. De clinic wordt verzorgd door een speelster van TeamNL.

Regenprijzen voor All Stylez tijdens EK 2019

Hoofddorp – 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar NH conference centre in Veldhoven om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen hiphop van United Dance Organisation.

Rugby Club Hawks Nederlands kampioen!

Een ongewone zaterdagochtend 11 mei met best wel veel spanning bij de trainers, coaches van het Cubs team 1 van de Haarlemmermeer Hawks.

Avondfiets4daagse samen met de kinderen.

Fietsen met (klein)kinderen is spannend, uitdagend en afwisselend. Samen met de (klein)kinderen de Haarlemmermeer verkennen? Dat kan tijdens de avondfiets4daagse van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni 2019 georganiseerd door RTC Hoofddorp.

Zwaarbevochten gelijkspel voor DSOV!

De weg naar de Kruislaan in Amsterdam was geen gemakkelijke door de afsluiting van de A10 zuid, in verband met werkzaamheden ter hoogte van de Zuidas.

Parkoersverkenning Grachtenloop , testen hardloopschoenen van 361° en Herzog compressiekousen

Parkoersverkenning Grachtenloop , testen hardloopschoenen van 361° en Herzog compressiekousen

ON(T)bijtloop met ON-Running bij RunX Haarlem

Zaterdagochtend 11 mei is er de mogelijkheid om diverse modellen hardloopschoenen van het zwitserse merk  On-Running  uit te proberen. We doen een gezamenlijke training en  loopscholing o.l.v.  Joep Maas en René van Ravenzwaaij en sluiten af  met een ONtbijtje? 
Gratis en voor niks!

Pagina's