Zakelijk lezersnieuws

Winnares Rabo kleurwedstrijd in het zonnetje gezet

Tijdens het paasfeest op Kinderboerderij Dierenvreugd in Nieuw-Vennep waren medewerkers van Rabobank Regio Schiphol ook aanwezig om te helpen.

15e MeerBusiness Netwerk- en Haringparty

15e MeerBusiness Netwerk- en Haringparty

Zelf je gezondheid meten en bijsturen!

Raymedy presenteert i.s.m. GezondheidsOplossingen.nl op 26 mei as hun nieuwste apparatuur, waarmee mensen zichzelf kunnen meten en behandelen. Met de ReadMe pen, Raymedy smartphone software en de PowerMe kunnen wij je helpen gezonder te worden en gezonder te blijven.

fsaf sfsaf saf sdf saf saf

Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebreide tekst van de activiteit Uitgebrei

Late lossing, vroege duiven

Nieuw Vennep - Omdat de weersomstandigheden in Frankrijk en Belgie zaterdagochtend maar langzaam  verbeterde gingen de 227 duiven van “de Gouden Leeuw” pas laat los.

Bijzonder toneel in Het Oude Raadhuis

Theatergroep Mucato speelt DE JOSSEN Het stuk is geschreven door de Belgische schrijver Tom Lanoye, o.a. bekend van het Boekenweekgeschenk “Heldere Hemel”.

Verbinding rondom kwetsbaarheid

‘Ik ervaar deze avond als een geschenk, vanwege de openheid en bereidheid om naar elkaar te luisteren.’

‘Het sterkt mij dat mensen zo open kunnen zijn, zo kwetsbaar.’

‘Ik was blij hier te mogen zijn en voel de behoefte om hier met mensen over door te praten.’

Lezing plus muzikale afsluiting.

Dinsdagmiddag houdt universiteitshoogleraar Frits van Oostrom een lezing over het onwaarschijnlijke maar waargebeurde verhaal van ridder Jan van Brederode. Dhr.

Inspiratieavond SamenLoop Voor Hoop op 6 mei

De Samenloop voor Hoop is een 24- uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp.

Schrijf je in voor de Avondfiets4daagse Haarlemmermeer

Van 24 juni tot en met 27 juni 2019 organiseert RTC Hoofddorp voor de 22e keer met veel enthousiasme de Avondfiets4daagse. Tijdens de ritten van ongeveer 30 kilometer fietsen de deelnemers langs mooie en bijzondere plekken in en om de Haarlemmermeer.

Pagina's