Zakelijk lezersnieuws

Boezembrug Halfweg 1925-2019

Begin augustus werd het laatste stukje van de boezembrug gesloopt. Hiermee verdween (opnieuw) een stukje historie in Halfweg.

In oktober 1925 werd de brug geopend. Hierbij een foto van dat moment. Let ook op de tram op de trambrug en de stoomtrein op de spoorbrug.

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Voetbalvierdaagse groot succes: “Wat een leuke activiteiten, goede organisatie en begeleiding.”

Voor het derde jaar op rij verzorgde Team Sportservice Haarlemmermeer met de Voetbalvierdaagse een geweldige start van de zomervakantie.

Hoera…….“De Recreanten” zijn weer terug!.

We hebben ze erg gemist de afgelopen 2 jaar, onze Recreanten.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Noord-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Open dag praktijk voor Kindercoaching

A.s. donderdag 11 juli is er een gratis OPEN DAG in de coachpraktijk van kindercoach Mariette Dietz.

Samenwerking Hyde park met GVON-notarissen

Het Hoofddorpse notariskantoor GVON wordt de samenwerkingspartner voor Snippe Projecten en IC-Netherlands. Deze twee partijen zijn initiatiefnemers voor de nieuwe toonaangevende Hoofddorpse stadswijk Hyde Park. De partijen hebben hiervoor inmiddels een samenwerkingscontract afgesloten. 

Samenwerking AM match en Roads verbetert re-integratie mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

AM match en Roads zijn op 24 juni 2019 een samenwerkingsverband aangegaan om in gemeentes Amstelveen, Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel zoveel mogelijk mensen met een ggz-achtergrond weer aan het werk te krijgen én te behouden.

Foodprofessional Laura Heerema opgenomen in Duurzame Jonge 100

Deze maand is bekend geworden dat onderneemster Laura Heerema is opgenomen in de Duurzame Jonge 100. Volgens de jury is zij een van de meest inspirerende jonge koplopers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Heerema is de oprichtster van foodstart-up GiantLeaps.

Eerste makelaar ooit genomineerd voor GUTS Award

Deze week is bekend geworden dat de eerste makelaar ooit genomineerd is voor Thee GUTS Award. The GUTS Award is een jaarlijks terugkerende award voor de ondernemer met de meeste lef uit de Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Pagina's