Zakelijk lezersnieuws

Velota zonwering kiest voor volledige metamorfose in samenwerking met Luxaflex.

Bij Velota zonwering is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding.

Denk mee over je nieuwe werkplek in C-Bèta!

In C-Bèta, de voormalige Hoeve de Vogel, zijn werkplekken voor kleine en grote ondernemers die zich bezighouden met innovatie en circulariteit in de breedste zin van het woord. De schuur naast C-Bèta wordt na de zomer verbouwd.

Denk mee over ontwerp van jouw werkplek

In C-Bèta, de voormalige Hoeve de Vogel, zijn werkplekken voor kleine en grote ondernemers die zich bezighouden met innovatie en circulariteit in de breedste zin van het woord. De schuur naast C-Bèta wordt na de zomer verbouwd.

Meidentraining: weerbaar de puberteit in!

Speciaal voor meiden van 11-13 jaar, groep 8 en brugklas: "Weerbaar de puberteit in". Nog maar een paar plekken vrij!

?? Zou je willen dat je kind beter voor zichzelf opkomt? ?? Dat ze zelfvertrouwen heeft in groepen? ?? En handiger leert communiceren?

Haarlemmermeerse onderneemster Jennifer Delano wint regionale netwerkaward

Afgelopen weekend vond het BNI Gala plaats van BNI Den Haag. Hierin werden de beste netwerkers van de regio beloond met diverse awards. Het beste regionale netwerk van het afgelopen jaar werd BNI Hyacint uit Lisse.

Goede doelen actie DGB groot succes!!

Jos de Gier, eigenaar DGB Adviesgroep; “Onze relaties krijgen niet alleen advies op het gebied van hun hypotheek of verzekeringen, maar ik ben in de eerste plaats geïnteresseerd in de personen die tegenover mij zitten. In hun werk, gezin, hobby’s.

Kindercentrum Mirakels viert haar 12 1/2 jarig jubileum

Kindercentrum Mirakels, een vestiging van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer,  aan de Dussenstraat te Hoofddorp heeft op zaterdag 2 maart haar 12 1/2 jarig bestaan gevierd.
Het thema was Mirakels gaat op wereldreis.

Komopbezoek – De gratis bezoekplanner van Nederland.

?Komopbezoek is een particulier initiatief van twee inwoners uit Nieuw-Vennep. Toen een familielid in het ziekenhuis terecht kwam hebben Paul en Carmen Bakker een online bezoekplanner gemaakt om zelf te gebruiken.

Informatiebijeenkomst Geboorte in kaart

Vind je je kind soms lastig? Of is het gedrag lastig? Ga anders naar het gedrag kijken en kom zelf tot rust! Breng de geboorte in kaart. Gedrag is altijd logisch!

Samenwerking Surtronic en OFN om reizen met het OV nóg comfortabeler te maken

Surtronic Group en OFN gaan de samenwerking aan om gebruikers van het openbaar vervoer een zo comfortabel mogelijke reis te bieden. Dit doen beide partijen door het inzetten van hun innovatieve producten op het gebied van OV-meubilair en reizigersinformatie.

Pagina's