uit-cultuur lezersnieuws

Ludieke actie door 2e kmrlid William Moorlag bij De Gooische Loods voor Charlottes Freubelhoekje!

't Gooi/Bussum/Gooise Meren: Vrijdag 16 februari 2018 om 11.30 uur werd op een ludieke manier voor de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje bij 'Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods' in Bussum het officiële startsein gegeven voor haar als onderneemster bij

Filmhuis Pier K draait The Big Sick

De beste romantische komedie sinds tijden. Een waargebeurd liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. Vrijdag 9 februari om 20:00 uur in

Filmhuis Pier K.

Nieuwe cursussen Kleine Pier van start voor de allerkleinsten

Vanaf deze week starten weer tientallen cursussen bij Pier K voor de allerkleinsten. Van Muziek op schoot voor baby's tot Kleuterkunst voor 4 tot 5-jarigen. Inschrijven kan nog!

Speciaalbierfestival Hoppig Hoofddorp

Op 3 en 4 februari is het zover: het eerste winterse speciaalbierfestival vindt plaats in Hoofddorp onder de naam Hoppig Hoofddorp. Bezoekers worden getrakteerd op speciaalbieren, bites en beats.

Fantastische show Singing Unlimited

Het is zaterdag 20 januari 2018: De Jubileumshow!

Fantastische show koor Singing Unlimited

Het is zaterdag 20 januari 2018: De Jubileumshow!

Vennepse Vivian Panka is genomineerd voor prestigieuze Musical Awards 2018

Vivian Panka uit Nieuw Vennep is genomineerd in de categorie Aanstormend Talent van de Muscial Awards 2018. Deze 17e editie van het Musical Awards Gala zal 24 januari 2018 om 21.25 uur live worden uitgezonden op NPO1 vanuit het Circustheater in Scheveningen.

2e Kmr-lid William Moorlag lanceert verkooppunt bij De Gooische Loods 16-02-2018 voor ondernemer!

't Gooi/Bussum/Gooise Meren: Vrijdag 16 februari 2018 om 11.30 uur lanceert de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje bij 'Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods' in Bussum haar nieuwe verkooppunt.

Kleurige beelden in het dorp...

Na jarenlang in Parijs te hebben gewoond woon ik thans in Hoofddorp en wie schetst mijn verbazing: dit "pittoreske dorp" staat vol met beelden die sterk lijken op die van Niki de Saint Phalle, die in een geheel eigen stijl werkte en met vrolijke kleuren.

Singing Unlimited in uitverkochte Meerse

20 januari is het zover. Dan staat barbershopkoor Singing Unlimited in een uitverkochte Meerse (grote zaal) met 'The Night has a Thousand Eyes'.

Pagina's