€ 7.750,- voor Stichting Opkikker

CRUQUIUS Op de Haarlemmermeersche Golfclub vond dinsdag 8 september het jaarlijks Elsenga Open plaats. Een golfevenement waarbij traditiegetrouw de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken.

Elsenga Installatietechniek B.V., sinds 1923 gevestigd in Hoofddorp, en het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven op het gebied van elektronische installaties heeft dit jaar gekozen voor Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker zet gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje tijdens Opkikkerdagen. Deze geweldig leuke dagen zorgen voor afleiding en brengen veel vrolijkheid. Door de vele ziekenhuisbezoeken en opnames is samenzijn voor gezinnen met een langdurig ziek kind vaak niet vanzelfsprekend. Juist daarom is een Opkikkerdag onmisbaar. Stichting Opkikker zet zich daar 2000 keer per jaar voor in!

Ruim 50 relaties van Elsenga Installatietechniek B.V. hebben zich afgelopen dinsdag golfend ingezet voor het goede doel en met elkaar € 7.750,00 opgehaald. Het sportief geslaagde evenement werd na afloop sfeervol afgesloten met een Amerikaans Buffet in Restaurant De Drie Gemalen bij Haarlemmermeersche Golfclub.