1 t/m 4 september: Meerlive 2016 komt snel dichterbij

Ook dit jaar is het de organisatie in samenwerking met de sponsors gelukt om een indrukwekkende lijst artiesten naar het Hoofddorpse podium te krijgen. Zoals O'G3NE, Van Velzen, JeWelste, Replay, Xander de Buisonjé, uiteraard TOF! Partyband, maar ook Lange Frans.

Zaterdagavond

Voor de zaterdagavond staat onder meer HeavyLight geprogrammeerd. Een viermansband, die in 2011 werd opgericht, met een grote ervaring op het gebied van liveoptredens. Op vele podia, maar ook bij De Wereld Draait Door, Serious Request/ Het Glazen Huis en bij Radio 2 waren zij eerder te zien. Ze zijn bekend van nummers als: 'Hey', 'Any Moment Now', 'Close to You' en meest recent 'Temper'. Kortom een mix van stevige rocksongs en lyrische ballads. Op diezelfde zaterdagavond mag ook Popgunn verwacht worden. Een ruim vijftien jaar bestaande formatie met zes bandleden en bekend om de wervelende show met het beste aan dance, rock en hip-hop nummers. Gedanst kan er ook worden tijdens de fenomenale Festivalshow van The World's most glamourous music and lifestyle brand: Hed Kandi LIVE! Herkenbare muziek live gespeeld gecombineerd met zeer eigentijdse visuals maken deze optredens iedere keer opnieuw tot iets unieks. Hed Kandi Live stond eerder in Dubai, op Ibiza, Miami, Qatar en nu ook op Meerlive. Een optreden dat eigenlijk niemand mag missen en waarbij bekende nummers van toen en nu in een voortgaande ritmische stroom op een eigen en zeer dansbaar Hed Kandi jasje zijn gestoken.

Zondag

Zondag is meezingdag. Traditioneel staat op de laatste dag van het vierdaagse gratis toegankelijke muziekfeest het Nederlandse lied centraal. De middag wordt dit keer geopend door de finalisten van de Meerlive Talentenjacht, waarbij de meest talentvolle Haarlemmermeerse middelbare school artiesten hun beste beentje voorzetten en strijden om de gunst van jury en publiek. Met als prijs de mooie Meerlive Talentjacht Trofee plus een optreden in het voorprogramma van Wolter Kroes. Verder is er deze middag sprake van een grote variatie aan optredens met: Mark Meijer, New Timeless, Mario Mulder, Ramon Sandbergen, Armand Fuchs, Robert Leroy, Saskia Soulful, Dennie de Meijer, Patrick van Veen en het slotstuk zal ook dit jaar in handen zijn van Wolter Kroes. Hij komt dit keer met band naar Hoofddorp. Ongeacht het weer zal ook nu het dak er afgaan en kan iedereen aan het feestje meedoen.

Meld je aan als Vriend van Meerlive

Met het naderen van het evenement neemt ook het aantal Vrienden van Meerlive gestaag toe. Echte liefhebbers die er 100 euro voor over hebben om het muziekfeest een warm hart toe te dragen, maar ook gebruik willen maken van de nodige extra's tijdens en na Meerlive. Zo staat de naam van de Vrienden op een groot scherm, hij of zij ontvangt 10 consumptiemunten, een gepersonaliseerde Meerlive pas met tal van extra's en een uitnodiging voor het exclusieve Vrienden van Meerlive feest op een geheime locatie plus enkele bijzondere verrassingen. Aanmelden kan nog steeds via de nieuwe website meerlive.nl.

Sponsoren

Sponsoren zijn ondenkbaar bij Meerlive. Zij leveren met elkaar een bijdrage om het muziekfeest nog steeds gratis toegankelijk te houden. Ondernemers die iets bijzonders voor de lokale gemeenschap willen doen, hebben met dit feest een uniek podium. Ze kunnen relaties, personeel en hun gezinsleden iets unieks aanbieden, omdat bij ieder sponsorpakket meerdere kaarten voor de VIP Lounge zitten. Sponsoring kan al vanaf 800 euro, maar er bestaan ook mogelijkheden om de komst van een van de artiesten mogelijk te maken (inclusief een meet and greet), bedrijfsnaamsvermeldingen op of rond het terrein, op de kleding van de organisatie of op de VIPbandjes. Voor ondernemers die andere ideeën hebben staat de organisatie altijd open voor leuke initiatieven. Ook hiervoor is de Meerlive website de beste plek om contact te maken. Verder kent Meerlive 2016 meerdere Social Media platforms op facebook en twitter.