• Deze mensen staan klaar om van het Concours Hippique een feest te maken.

    Jan Aukus

Aftrap voor Concours Hippique 2019, paarden, muziek en lekker eten

HOOFDDORP Ook dit jaar is er het evenement Concours Hippique Haarlemmermeer. In het weekeinde van 14, 15 en 16 juni staat de vertrouwde locatie in het Haarlemmermeerse bos in het teken van de paardensport. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Een evenement als het Concours Hippique kan niet zonder een enthousiast organisatie en trouwe sponsoren. Op 14 maart werd de eerste concoursborrel van het jaar georganiseerd. In het Novotel in Hoofddorp kwamen bestuursleden, sponsors, potentiële sponsors en andere geïnteresseerden bij elkaar en werden door het bestuur de eerste plannen ontvouwen. Namens de gemeente was daarbij een enthousiaste wethouder van Sportzaken Mieke Booij aanwezig.

FOODTRUCK Uiteraard valt er voor de liefhebber veel te genieten van drie dagen paardensport, maar er staat nog veel meer moois op de planning via een aantrekkelijk randprogramma. Alle dagen kunnen de bezoekers genieten van bands en artiesten op het centrale podium en op het Foodtruck festival kan de inwendige mens worden getrakteerd. Voor de jongste bezoekers zal er weer een kinderdorp verrijzen waar tal van activiteiten worden georganiseerd.
Net als in de laatste edities is er ook weer volop ruimte voor business activiteiten in de fraaie entourage van het VIP paviljoen. De zaterdagavond zal weer in het teken staan van een spectaculaire showavond.
Concours Hippique Haarlemmermeer is te volgen via www.concourshaarlemmermeer.nl, Facebook Concours Hippique Haarlemmermeer en Instagram CHHaarlemmermeer. De komende weken zal er via die kanalen steeds meer bekend worden over de invulling van het programma.

HOOFDSPONSORS Naast de brede ondersteuning die de organisatie van CH Haarlemmermeer ontvang vanuit de gemeente, kan het bestuur ook in 2019 weer rekenen op hoofdsponsors Rabobank en JAN© Accountants. Jordi Bakker namens JAN© tekende tijdens de bijeenkomst het nieuwe sponsorcontract.


.