• © bobgeilings.nl

Audities Dé JeugdTheaterSchool Hoofddorp

HOOFDDORPOp zondag 30 juni vinden de audities plaats voor de theater- en musicalproducties van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer in seizoen 2019-2020. De productiegroepen werken het hele seizoen aan een grote voorstelling en zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die al enige ervaring hebben. De audities vinden groepsgewijs plaats bij Pier K in Hoofddorp. Voorbereiding is niet nodig. Opgeven voor een auditie of meer informatie nodig? Bezoek onze website www.pier-k.nl of neem contact op via jeugdtheaterschool@pier-k.nl.

Dé JeugdTheaterSchool (JTS) is onderdeel van Pier K en brengt elk jaar meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. Vanaf negen jaar kunnen kinderen al in een musicalvoorstelling spelen. Voor de theaterproducties is de minimum leeftijd tien jaar. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die vaak ook zelf in het theater staan of hebben gestaan.

De theaterproductiegroepen spelen een bestaand theaterstuk of werken aan een eigen voorstelling. De musicalproductiegroepen spelen een bekende musical. Zo speelt volgend jaar de productiegroep 15 t/m 25 jaar de Broadwayklassieker 'West Side Story'. De productiegroep 9 t/m 21 jaar gaat aan de slag met een bekende familiemusical. Welke dat precies wordt, blijft nog even een verrassing.