• Redactie

Auto-inbrekers aangehouden

HOOFDDORP Agenten hebben vrijdagmorgen vier mannen aangehouden wegens inbraak in auto's in de omgeving van de Debbemeerstraat in Hoofddorp. Het gaat om mannen uit Utrecht, Maarsbergen, Maarssen en Almere van respectievelijk 19, 17, 17 en 22 jaar oud.

Omstreeks 02.45 uur reed de politie in de omgeving van de Debbemeerstraat. Hier zagen zij twee mannen hard wegrennen toen zij de politie aan zagen komen. Onderzoek in de omgeving leverde twee opengebroken bestelbussen aan. Rond de bus lagen goederen die uit de auto's waren gehaald. De politie kon de twee rennende mannen in de directe omgeving oppakken. Zij werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Bij de inbraken zag de politie ook een kleine personenauto wegrijden. Omdat de reeds aangehouden verdachte vanuit de omgeving Utrecht kwamen, werd voornamelijk in die richting naar de auto uitgekeken. De auto werd uiteindelijk aangetroffen op de Kruisweg toen de bestuurder de N201 opreed. De twee mannen in de auto werden ook aangehouden.