Badhoevedorp proeft voor het goede doel

BADHOEVEDORP Het herfstige weer heeft Badhoevedorp niet kunnen weerhouden te komen proeven voor het goede doel. Zondagmiddag was het druk én gezellig op de parkeerplaats tegenover de winkels aan de Sloterweg.

Bij de deelnemende restaurants wisselen de gerechtjes vlot van eigenaar en ook de bar, centraal gesitueerd tussen de eetgelegenheden in, heeft over belangstelling niet te klagen. Biertjes, witte wijn, frisjes, ondanks het mindere weer vinden ze gretig aftrek. Zeker als rond vijf uur de zon doorbreekt.

Ook de tweede editie van Badhoevedorp Proeft staat in het teken van Inloophuis Esperanza. Een groot deel van de opbrengst van het smulfeest is bestemd voor het inloophuis van kankerpatiënten en hun naasten. Het inloophuis dat binnen afzienbare tijd gaat verhuizen van de Sloterweg naar de Badhoevelaan ontvangst geen subsidie en is afhankelijk van sponsoring, de Vrienden van Esperanza en andere vormen van donaties. De smulpapen hebben tijdens de proeverij laten zien hoezeer ze Esperanza waarderen.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren editie van HCnieuws.nl.