Bardo opent deuren tijdens Nationale Week van Zorg en Welzijn

HOOFDDORP Voor de derde keer vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Ruim tweeduizend zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen - van 16 tot en met 21 maart - hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan. Het thema van de week is 'Zo werkt zorg'.

De week start op maandagochtend 16 maart. Bardo nodigt leerlingen van de naastgelegen Praktijkschool De Linie uit, voor een kijkje bij de buren. Op dinsdagavond 17 maart (19.30-20.30 uur) en vrijdagmiddag 20 maart (14.30-15.30 uur) organiseert Bardo rondleidingen voor belangstellenden en op zaterdag 21 maart (11-13 uur) kunnen bezoekers het nieuwe Dagcentrum bekijken en zien welke activiteiten, als onderdeel van ondersteuning thuis voor de patient en naaste of mantelzorger, daar in de toekomst plaatsvinden. In een informele omgeving maakt men kennis met de casemanagers en vrijwilligers thuis en krijgt de bezoeker een duidelijk beeld wat Bardo in verschillende situaties kunnen betekenen.

Aanmelden voor een van de rondleidingen kan via (020) 333 47 00 of info@hospicebardo.nl. Aanmelden voor de open ochtend op zaterdag is niet nodig.